Tiedon Takana - Nuorten elämä

Nuortenelämä.fi-verkkopalvelun tuottaa Nuorten tieto- ja neuvontatyön kehittämiskeskus Koordinaatti yhdessä yhteistyökumppaneiden kanssa. Nuortenelämä.fi on verkkopalvelu Suomessa asuville nuorille.

Palvelu tarjoaa sinulle opastusta ja ohjausta elämäsi eri tilanteissa. Nuortenelämä.fi ohjaa sinut myös oman kotipaikkakuntasi lähipalveluiden luo, jotka neuvovat vielä tarkemmin elämän haastavissa tilanteissa.

Ehdota palveluun lisättäviä sisältöjä ja anna palautetta: www.nuortenelama.fi/yhteydenotto.

Kahdenvälinen chat

Nuortenelämä.fi-sivuilla on avoinna maanantaisin ja tiistaisin klo 13-15 chat, jossa voi keskustella kahdenkesken. Chatissa on keskustelemassa aikuisia, nuoriso- ja sosiaalialan ammattilaisia.

Chat on suunnattu ensisijaisesti 13-25-vuotiaille nuorille. Keskustelut ovat luottamuksellisia ja ne tapahtuvat suojatussa yhteydessä.

Chat-keskustelut tallentuvat lokitietoihin, josta ne poistetaan viikoittain. Mikäli chatin aikana herää huoli nuoren henkeen tai terveyteen liittyen, on työntekijällä velvollisuus ilmoittaa asiasta eteenpäin viranomaisille. Ilmoitus tehdään aina niin, että siitä kerrotaan nuorelle.

Palvelun linkit

Mikäli havaitset toimimattomia, virheellisiä tai vanhentuneita linkkejä, ilmoitathan siitä meille yhteydenottolomakkeen kautta: www.nuortenelama.fi/yhteydenotto.

Myös uusia linkkejä voi ilmoittaa lomakkeen kautta. Linkkien lisääminen harkitaan ylläpidossa nuorten tieto- ja neuvontatyön periaatteiden sekä palvelun kohderyhmän mukaisesti.

Palveluiden yhteystiedot

Mikäli nuorten tieto- ja neuvontapalveluiden järjestäjänä havaitsette palveluidenne yhteystiedoissa virheitä, haluatte muuttaa tietoja tai lisätä uuden palvelun, niin voitte ilmoittaa muutoksista verkkolomakkeella osoitteessa

www.koordinaatti.fi/palveluiden-yhteystietolomake.


Yhteystiedot

Oulun kaupunki / sivistys- ja kulttuuripalvelut
Koordinaatti - Nuorten tieto- ja neuvontatyön kehittämiskeskus
PL 17
90015 Oulun kaupunki

Käyntiosoite: Torikatu 10, 3. krs., 90100 Oulu

nutikoordinaatio(at)ouka.fi
Ota yhteyttä tai anna palautetta

Henkilökunnan yhteystiedot

Elävää elämää -tietoalue

Ensiapua elämän haastetilanteisiin löydät Elävästä elämästä. 12 eri tietoaluetta johdattelevat sinut tiedon lähteille. Tietoalueet antavat sinulle perustietoa aiheista ja ohjaavat sinut eri asiantuntijapalveluiden pariin. Ihmiset & osoitteet johdattaa sinut paikallisten ja alueellisten nuorten tieto- ja neuvontapalveluiden pariin.

Kampanjat

Kampanjoissa esitellään nuorille suunnattuja kampanjoita. Onko teillä käynnissä kampanja, joka kaipaa näkyvyyttä valtakunnallisesti?

Ehdota kampanjaa yhteydenottolomakkeella: www.nuortenelama.fi/yhteydenotto.


Ajankohtaista ja Kalenteri

Ajankohtaista ja Kalenteri kokoavat tietoa nuorille suunnatuista uutisista, kilpailuista, tapahtumista jne.

Palveluun lisättävät ajankohtaiset uutiset ja tiedotteet voit toimittaa yhteydenottolomakkeen kautta: www.nuortenelama.fi/yhteydenotto.

Koordinaatti pidättää oikeuden muotoilla tai olla julkaisematta lähetettyjä tapahtumia kalenterissa tai uutisia Ajankohtaisissa.

Äänitorvi

Nuortenelämä.fi-palvelun Äänitorvi kokoaa nuorten itse tuottamaa materiaalia, kuten videoita, artikkeleita ja blogikirjoituksia. Myös sinulla on mahdollisuus julkaista Äänitorvessa itse tai yhdessä ystäviesi kanssa tuottamiasi mediasisältöjä.

Ehdota Äänitorveen lisättäviä sisältöjä yhteydenottolomakkeella: www.nuortenelama.fi/yhteydenotto.