Kysyttävää

Tietoa ja neuvontaa 13–30-vuotiaiden nuorten elämään liittyvissä asioissa ja kysymyksissä. 

Kaikkiin viesteihin vastataan mahdollisimman pian viiden arkipäivän kuluessa. Vastaajat ovat eri alojen ammattilaisia. 

Julkiset kysymykset ja vastaukset näkyvät palstalla kohdassa Uusimmat. Yksityiseksi merkityt viestit eivät näy palstalla.

Palstalta löytyy myös kysytyimmät kysymykset sekä kaikki eri aiheista lähetetyt kysymykset ja vastaukset. Voit kommentoida omia ja muiden kysymyksiä.

Kun lähetät meille viestin, sinun pitää antaa nimimerkki ja otsikko sekä valita ikäryhmä, sukupuoli, paikkakunta ja aihealue. Paikkakunta ja sukupuoli näkyvät ainoastaan ylläpidolle. Lisäksi voit merkitä kysymyksesi yksityiseksi. Taustatietojen tarkoituksena on auttaa työntekijää vastaamaan palstan kysymyksiin mahdollisimman hyvin. Älä lisää viestiisi emojeita, sillä viestin lähettäminen ei valitettavasti onnistu niiden kanssa.

Kysyttävää-palstan periaatteena on toisten kunnioittaminen sekä ystävällinen ilmapiiri. Jokainen on vastuussa omasta viestistään. Toisena henkilönä ei saa esiintyä. Omia tai muiden henkilöiden tietoja ei saa julkaista.

Ylläpito tarkistaa Kysyttävää-palstalle tulevat viestit ennen julkaisua, jonka vuoksi (julkinen) kysymyksesi näkyy yleensä vasta seuraavana arkipäivänä palstalla.

Ylläpito poistaa toisia loukkaavat, epäasialliset ja palstalle sopimattomat viestit. 

Koordinaatti vastaa palvelusta. Tästä pääset palvelun Käyttöehdot ja tietosuoja -sivulle.

Yksityinen kysymys näkyy ainoastaan ylläpitäjille. Vastaus lähetetään ilmoittamaasi sähköpostiin.