Tallenna oma viestisi "Tuo äänesi kuuluviin" -sivustolla!

“Vietämme parhaillaan eurooppalaista nuorison teemavuotta 2022, joka on myös tunnustus nuorison merkityksestä paremman tulevaisuuden luomisessa. Tallenna Tuo äänesi kuuluviin -sivustolle oma viestisi, jossa kerrot mielipiteesi ja ajatuksesi valitsemastasi Euroopan tulevaisuuteen liittyvästä aiheesta. Voit myös kuunnella muiden eurooppalaisten nuorten ääniviestejä!’
25.05.2022

Euroopan neuvoston lanseeraaman Tuo äänesi kuuluviin -sivuston tavoitteena on antaa kaikille Euroopan nuorille mahdollisuus kertoa ääneen omat näkemyksensä tulevaisuudesta. Ääniviestin aiheena voi olla esimerkiksi työelämä, osallistaminen, rauha, turvallisuus tai vaikkapa ilmastonmuutos, koulutus tai mielenterveys.

Kun ääniviesti tallennetaan sivustolle, se luo oman ainutlaatuisen 3D-aaltomuodon, joka on vuorovaikutuksessa kaikkien muiden tallennettujen viestien kanssa. Ääniviestejä voi kuunnella monilla eri kielillä.

Mikä on sinulle tärkeä aihe, josta haluaisit saada äänesi kuuluviin? Siirry tästä Tuo äänesi kuuluviin -sivustolle (avautuu uuteen välilehteen)! Voit valita haluamasi kielen vasemman yläkulman valikosta.

Mikä nuorison teemavuosi? Lue lisää teemavuodesta Euroopan unionin verkkosivulta (avautuu uuteen välilehteen).

Euroopan nuorison teemavuotta voi seurailla myös Instagramissa:
@euroopan_nuorison_teemavuosi