Osallistu Nuorisotyön viikon arvontaan!

“Minkä väriset bussikorttikotelot valitsisit sinulle ja kaverillesi, jos voittaisit? ’
11.10.2021

Valtakunnallista Nuorisotyön viikkoa vietetään 11.–17.10.2021. Sen kunniaksi Nuortenelämä.fi:n Instagramissa ja Facebookissa on käynnissä arvonta. Osallistu arvontaan ja kerro myös kaverille!

Osallistumisohjeet:

Minkä väriset bussikorttikotelot valitsisit sinulle ja kaverillesi, jos voittaisit? Voit valita kaksi samaa tai eri väriä. Kerro vastauksesi kommentoimalla arvontapostausta Nuortenelämä.fi:n Instagramissa tai Facebookissa.

Kaikkien somessa kysymykseen vastanneiden kesken arvomme pääpalkintona Nuortenelämä.fi-tuotepaketin. Tuotepaketti sisältää kuvassa näkyviä tuotteita: 2x heijastin, 2x web-kameran suoja ja 2x heijastava bussikorttikotelo (voittajan valitsemassa värissä).

Pääpalkinnon lisäksi arvomme 3 paria heijastavia bussikorttikoteloita voittajien valitsemissa väreissä!

Osallistumisaika: 11.–17.10.2021. Arvomme voittajat arvontakoneella maanantaina 18.10.2021. Otamme yhteyttä voittajiin IG:ssä tai FB:ssä yksityisviestillä. Voittajan vastausta odotellaan kaksi päivää (48h), jonka jälkeen arvonta tehdään uudelleen, jos voittaja ei vastaa.

Palkinnot lisäävät turvallisuuttasi:

  • Web-kameran suoja auttaa suojautumaan esimerkiksi tietoturvariskeiltä,
  • heijastin lisää näkyvyyttäsi hämärän ja pimeän aikaan ja näin lisää turvallisuuttasi liikenteessä ja 
  • heijastava bussikorttikotelo auttaa säilyttämään bussikorttisi tallessa (miksipä ei jotain muutakin korttiasi) ja sen heijastava pinta auttaa esimerkiksi bussin kuljettajaa havaitsemaan sinut paremmin pysäkiltä.

Klikkaile itsesi Nuortenelämä.fi-palvelun someen ja osallistu. Onnea arvontaan!