Nuortenideat.fi-videokilpailu

“Kerro oma ideasi videolla ja voit voittaa tuotepalkintoja! Kilpailu päättyy 14.2.2016.’
19.01.2016

Onko sinulla idea, jonka haluaisit kertoa muille? Onko esimerkiksi lähiympäristössäsi tai koulussasi asioita, joita haluaisit parantaa? Kerro ideasi videon avulla ja osallistu kilpailuun!

Videoraati valitsee kilpailuun osallistuneista kolme parasta, jotka palkitaan tuotepalkinnoilla. Idean voi julkaista yksin tai ryhmässä, esimerkiksi koko luokan tai kaveriporukan voimin.

Kilpailuun voivat osallistua 13–20-vuotiaat. Alle 18-vuotiailla tulee olla huoltajan lupa videoiden julkaisemiseen ja kilpailuun osallistumiseen.

Tarkemmat kilpailuohjeet Nuortenideat.fi:ssä. Lisättyäsi idean ja siihen liittyvän videon Nuortenideat.fi:hin, ilmoita se kilpailuun 14.2.2016 mennessä ilmoittautumislomakkeella: www.nuortenelama.fi/nuortenideat-kilpailu

Kilpailuun hyväksytään mukaan vain ideat, joihin on linkitetty itse tehty video ideasta. Idean perustelut ovat tärkeitä sen etenemisen kannalta.

Katso Justimusfilmsin videoblogista, miten he kannustavat nuoria hyödyntämään palvelua: https://youtu.be/DlA2SBjvj8Y

Kilpailun järjestää Nuorten tieto- ja neuvontatyön kehittämiskeskus Koordinaatti. Koordinaatti on yleishyödyllinen, voittoa tavoittelematon organisaatio, jonka toiminnan rahoittaa opetus- ja kulttuuriministeriö. Koordinaatti on osa Oulun kaupunkiorganisaatiota.