Nuortenelämä.fi:ssä chattaillaan

“Mitä mielessä liikkuu? Tule kertomaan se Nuortenelämä.fi:n chatissa!’
18.09.2018

Nuortenelämä.fi:ssä on Chat avoinna maanantaisin ja tiistaisin klo 14.00-16.00. Chat on tarkoitettu ensisijaisesti 13–25-vuotiaille nuorille.

Chatissa voit kysyä mieltäsi askaruttavista asioista tai jutella ihan muuten vain. Chattiin pääset Nuortenelämä.fi etusivun oikeasta alalaidasta.

Keskustelut ovat luottamuksellisia ja ne tapahtuvat suojatussa yhteydessä. Mikäli chatin aikana herää huoli nuoren henkeen tai terveyteen liittyen, on työntekijällä velvollisuus ilmoittaa asiasta eteenpäin viranomaisille (lastensuojeluilmoitus, rikosilmoitus). Ilmoitus tehdään aina niin, että siitä kerrotaan nuorelle.

Voit esittää mielessä pyöriviä kysymyksiä tai jutella muuten vain sinulle tärkeistä asioista. Keskusteluaiheet chatissa liittyvät usein esimerkiksi ystäviin, yksinäisyyteen, kiusaamiseen, ihastumiseen ja seurusteluun, seksuaalisuuteen, harrastuksiin, vapaa-aikaan, masennukseen, opiskeluun, työelämään, kesätyöpaikan löytämiseen, hankaluuksiinvanhempien kanssa ja moniin muihin nuorten itse esille nostamiin asioihin.

Chatin ollessa suljettu voit jättää kysymyksesi Nuortenelämä.fi:n Kysyttävää-palstalla.

Tervetuloa juttelemaan! :)