Mielenterveys on voimavara

“Tule mukaan – myötätunto tekee hyvää!’
05.04.2018

Opiskelijoiden valtakunnallisena mielenterveyspäivänä 18.4.2018 tempaistaan myötätunnon puolesta. Kampanja on tarkoitettu kaikille korkeakouluissa ja toisella asteella opiskeleville, heidän parissaan toimiville ammattilaisille sekä muille aihepiiristä kiinnostuneille.

Osallistu kampanjaan 9. – 20.4.2018 ja järjestä toimintaa omassa opiskeluyhteisössäsi. Toimintaa voi järjestää kuka vain – niin opiskelijat kuin henkilökunta. Toiminta voi olla rentoa ja pop up -henkistä, kuten pienimuotoinen tapahtuma ja tempaus tai vaikkapa leikkimielinen kisailu ja visailu. Toiminnan ideoinnin rajana on vain mielikuvitus. Voit siis vaikkapa yhdessä opiskelutovereidesi kanssa järjestää pienimuotoisen pohdintatuokion, kahvihetken tai taukojumpan kampanjan ajankohtana. Lisää vinkkejä toiminnan järjestämiseen saat Nyyti ry:n sivuilta. Ilmoita järjestämästänne toiminnasta kampanjan sivuilla. Kaikkien toiminnasta ilmoittaneiden kesken arvotaan kaksi 50 euron arvoista S-ryhmän lahjakorttia.

Kampanjaan voi myös osallistua muulla tavoin. Voit esimerkiksi osallistua kampanjan aikana some-haasteeseen, jossa palkintona Maaretta Tukiaisen Hyvän mielen taidot -kirja. Lisäksi 19.4. järjestetään kaikille avoin ryhmächat yksinäisyydestä ja myötätunnosta. Lue lisää osallistumismahdollisuuksista kampanjan sivuilta.