Kumita-kampanja

“Kumita-kampanja korostaa, että ei ole parempaa ja helpompaa tapaa pysyä suojassa seksitaudeilta ja raskaudelta kuin kondomi. Kaikilla on mahdollisuus ja oikeus hyvään ehkäisyyn!’
02.09.2019

Maailman seksuaaliterveyspäivää vietetään vuosittain 4.9. ja maailman ehkäisypäivää 26.9. Seksuaaliterveyspäivänä Väestöliitto käynnistää yläkoululaisille suunnatun Kumita-kampanjan, joka opastaa kondomin turvalliseen käyttöön ja oikoo kondomeihin liittyviä myyttejä ja ennakkoluuloja.

Kumita on koko Suomen laajuinen kampanja, jonka avulla laitetaan faktat kohdilleen – pian tiedät kaiken tarvittavan ehkäisystä ja kondomeista!

Kumita jakaa kaikille oman kumin! Kasiluokkalaiset saavat syksystä eteenpäin kouluterkkarilta tai terveystiedon opettajalta oman Kumita-kondomin!

Kumitassa tapahtuu koko ajan. Kumimania-pelissä pääset niittaamaan bakteereja hengiltä. Voit ladata Kumita-appsin puhelimeesi ja katso onko sinusta treffiseuraksi ja osaatko neuvoa pulaan joutunutta frendiä. Seuraa ja osallistu Kumitan facessa ja Instagramissa sekä Kumitan nettiviuilla.