Harkitse ja haasta -kampanja herättelee pohtimaan somehaasteita

“Harkitse ensin, haasta sitten! ’
08.02.2021

Mediataitoviikkoa vietetään 8.-14.2.2021. Sen aikana somessa pyörii Harkitse ja haasta -kampanja, johon sinäkin voit osallistua valitsemallasi tavalla. Kampanja haastaa sinut pohtimaan, millaisiin somehaasteisiin kannattaa osallistua ja millaisiin taas ei. Mitä harkittavaa haasteisiin osallistumisessa edes on? Nappaa vinkit, harkitse ja haasta: www.harkitsejahaasta.fi

Voit myös seurata somessa hashtagia #harkitsejahaasta, ja pysyt kärryillä kampanjan meiningeistä. Esimerkiksi nuorisotyöntekijät järjestävät viikon aikana teemaan liittyvää häppeninkiä nuorille, erityisesti somessa. 

Kampanjassa on mukana myös nuoria somevaikuttajia: RilliArru, Nelli Kniivilä ja Saara Daniela pitävät livelähetyksiä TikTokissa ja Instagramissa ja osallistuvat ajankohtaisiin somehaasteisiin yleisön äänestämillä twisteillä. Seuraa lähetyksiä ja äänestä twistiä! 

Vaikuttajien livelähetykset:

Saara Daniela, tiistai 9.2. klo 20 / Instagram @saaradaniela
Nelli Kniivilä, keskiviikko 10.2. klo 18 / TikTok @nellikniivila
RilliArru torstai 11.2. klo 18 / TikTok @rilliarru

Kampanjan suunnittelusta vastaavat digitaalisen nuorisotyön osaamiskeskus (Verke ja Koordinaatti), Mannerheimin Lastensuojeluliitto (MLL) ja Oulun kaupungin nuorisopalvelut.