Vantaan etsivä nuorisotyö -chat

Vantaa 17.05.2021 klo 14:00 - 16:00, www.nuortenelama.fi

Milloin ja kenelle chat on?

Vantaan etsivä nuorisotyö -chat on avoinna joka toinen maanantai klo 14.00–16.00. Varaamme keskusteluihin aikaa noin 45 minuuttia, jotta mahdollisimman moni keskusteluun haluava nuori pääsisi chattiin. Keskustelun kestoon vaikuttaa tilanteesi ja tarpeesi. Chat on tarkoitettu vantaalaisille 13–30-vuotiaille nuorille. 

Kenen kanssa juttelen? Onko chat luottamuksellinen?

Chatissa kanssasi juttelee ohjaaja, joka on etsivä nuorisotyöntekijä Vantaalta. Kaikki ohjaajat chatissa ovat koulutettuja, ja turvallisia aikuisia. Kaikki keskustelut käydään kahdenvälisesti. Keskustelut ovat luottamuksellisia ja ne tapahtuvat suojatussa yhteydessä. Jos chatin aikana herää huoli nuoren henkeen tai terveyteen liittyen, on ohjaajalla velvollisuus ilmoittaa asiasta eteenpäin viranomaisille (lastensuojeluilmoitus, rikosilmoitus). Ilmoitus tehdään aina niin, että siitä kerrotaan nuorelle.

Mistä asioista voin jutella?

Voit esittää mielessä pyöriviä kysymyksiä tai jutella muuten vain sinulle tärkeistä asioista. Keskusteluaiheet chatissa voivat liittyä esimerkiksi ystäviin, yksinäisyyteen, kiusaamiseen, ihastumiseen ja seurusteluun, seksuaalisuuteen, harrastuksiin, vapaa-aikaan, masennukseen ja mielenterveyteen, opiskeluun, työelämään, kesätyöpaikan löytämiseen, hankaluuksiin vanhempien kanssa ja moniin muihin asioihin. Mitä sulla on mielen päällä?

Miten pääsen chattiin?

Chattiin pääset Nuortenelämä.fi-sivuston alalaidasta. Klikkaa Vantaan etsivä nuorisotyö -painiketta ja vastaa muutamaan kysymykseen. Klikkaa sitten Siirry chattiin. Vastauksesi auttavat meitä syventymään asiaasi paremmin ja nopeammin. Sinut poimitaan mukaan keskusteluun mahdollisimman pian. Joskus voit joutua jonottamaan oman keskustelun alkamista hetken. Voit odotellessasi selailla Nuortenelämä.fi-sivuja. 

Voinko antaa palautetta?

Voit, ilman muuta! Toivomme, että keskustelun päätteeksi annat palautetta käymästäsi keskustelusta. Voit antaa palautetta klikkaamalla ensin hymynaamaa, joka kuvaa kokemustasi keskustelusta. Sen jälkeen voit antaa palautetta vastaamalla muutamaan kysymykseen. Palautteesi on meille arvokasta! 

Chatin aukioloajat keväällä 2021:

-ma 8.3.2021 klo 14-16

-ma 22.3.2021 klo 14-16

-ti 6.4.2021 klo 14-16 (Chat avoinna poikkeuksellisesti tiistaina)

-ma 19.4.2021 klo 14-16

-ma 3.5.2021 klo 14-16

-ma 17.5.2021 klo 14-16

-ma 31.5.2021 klo 14-16

Lämpimästi tervetuloa juttelemaan! :) 

Tarkemmat käyttöehdot ja lisätietoja Nuortenelämä.fi-palvelusta löydät Tietosuoja-sivulta.

Tuki- ja kriisipalvelut -sivulta löydät tietoja erilaisista teemachateista ja muista auttavista tahoista.