TULEVAISUUDEN LUPAUKSIA - NUORTEN VAALIPANEELI

Helsinki 17.01.2018 klo 13:30, Aalto-yliopiston Kauppakorkeakoulun juhlasali, Runeberginkatu 14-16

Nuorten Agenda 2030, HYY, AYY, ALL-YOUTH STN, Sitra ja Allianssi ylpeinä esittävät nuorten järjestämän presidenttivaalien kuumimman vaalidebatin:

Tulevaisuuden lupauksia - nuorten presidentinvaalipaneeli ke 17.1. klo 13.30-15.30, Aalto-yliopiston Kauppakorkeakoulun juhlasali, Runeberginkatu 14-16, Helsinki 

Paikalla ehdokkaat Tuula Haatainen, Pekka Haavisto, Matti Vanhanen, Paavo Väyrynen, Nils Torvalds ja Merja Kyllönen. Presidentinvaaleissa ei ole puhuttu ulko- ja turvallisuuspolitiikan kuumimmasta kysymyksestä: ilmastonmuutoksesta.

Nuorina me haluamme kuulla, mitä tulevaisuuden lupauksia ehdokkaat antavat kestävään kehitykseen liittyen. Kuinka presidentti keskustelisi Trumpin kanssa Pariisin sopimuksesta vai mainitsisiko hän sopimusta lainkaan? Miten presidentti ottaisi nuoret mukaan ulko- ja turvallisuuspolitiikkaan?

Jos et pääse Helsinkiin, rinnakkaistilaisuus myös Tampereella tilassa Linna K103. Paikalla tutkijakommentaattoreina politiikan, valtasuhteiden ja ympäristöpolitiikan tutkijoita. Tampereen tilaisuuden järjestäjät: ALL-YOUTH STN -hanke, Iltakoulu ja politiikan tutkimusohjelma. 

Striimi näkyy koko Suomessa.  

Lisätietoja: Heta Heiskanen, 050 375 3115