Nuortenelämä.fi-chat

Valtakunnallinen 19.03.2019 klo 14:00 - 16:00, Nuortenelämä.fi

Nuortenelämä.fi-chat on avoinna maanantaisin ja tiistaisin klo 14.00–16.00.

Chatissa kanssasi juttelevat aikuiset nuorisoalan ammattilaiset. Kaikki keskustelut käydään kahdenvälisesti. Chat on suunnattu ensisijaisesti 13-25-vuotiaille nuorille. Keskustelut ovat luottamuksellisia ja ne tapahtuvat suojatussa yhteydessä. Mikäli chatin aikana herää huoli nuoren henkeen tai terveyteen liittyen, on työntekijällä velvollisuus ilmoittaa asiasta eteenpäin viranomaisille (lastensuojeluilmoitus, rikosilmoitus). Ilmoitus tehdään aina niin, että siitä kerrotaan nuorelle.

Voit esittää mielessä pyöriviä kysymyksiä tai jutella muuten vain sinulle tärkeistä asioista. Keskusteluaiheet chatissa liittyvät usein esimerkiksi ystäviin, yksinäisyyteen, kiusaamiseen, ihastumiseen ja seurusteluun, seksuaalisuuteen, harrastuksiin, vapaa-aikaan, masennukseen, opiskeluun, työelämään, kesätyöpaikan löytämiseen, hankaluuksiin vanhempien kanssa ja moniin muihin nuorten itse esille nostamiin asioihin.

Chattiin pääset Nuortenelämä.fi-sivuston oikeasta alalaidasta. Valitse ensin Aloita keskustelu. Sinut poimitaan keskusteluun mahdollisimman pian. Joskus voit joutua jonottamaan oman keskustelun alkamista hetken.

Tervetuloa juttelemaan! :)

Lisätietoja chatista ja Nuortenelämä.fi-palvelusta löydät Tiedon takana -sivulta.

Tuki- ja kriisipalvelut -sivulta puolestaan löydät tietoja erilaisista teemachateista ja muista auttavista tahoista.