NUORTENELÄMÄ.FI-CHAT

Valtakunnallinen 16.04.2018 klo 13:00 - 15:00, Nuortenelämä.fi

Nuortenelämä.fi-chat on avoinna maanantaisin ja tiistaisin klo 13.00–15.00.

Chatissa kanssasi juttelevat aikuiset nuorisotyön ja sosiaalialan ammattilaiset. Kaikki keskustelut käydään kahdenvälisesti. Chat on suunnattu ensisijaisesti 13-25-vuotiaille nuorille. Keskustelut ovat luottamuksellisia ja ne tapahtuvat suojatussa yhteydessä. Mikäli chatin aikana herää huoli nuoren henkeen tai terveyteen liittyen, on työntekijällä velvollisuus ilmoittaa asiasta eteenpäin viranomaisille. Ilmoitus tehdään aina niin, että siitä kerrotaan nuorelle.

Voit esittää mielessä pyöriviä kysymyksiä tai jutella muuten vain sinulle tärkeistä asioista. Keskusteluaiheet chatissa liittyvät usein esimerkiksi ystäviin, yksinäisyyteen, kiusaamiseen, seurusteluun, seksuaalisuuteen, harrastuksiin, vapaa-aikaan, masennukseen, opiskeluun, työelämään, kesätyöpaikan löytämiseen, hankaluuksiin vanhempien kanssa ja moniin muihin nuorten itse esille nostamiin asioihin.

Chattiin pääset Nuortenelämä.fi-sivuston oikeasta alalaidasta. Valitse ensin Aloita keskustelu. Sinut poimitaan mukaan keskusteluun mahdollisimman pian. Joskus voit joutua jonottamaan oman keskustelun alkamista hetken.

Tervetuloa mukaan juttelemaan.

Lisätietoja chatista ja Nuortenelämä.fi-palvelusta.

Tuki- ja kriisipalvelut -sivulta löydät tietoja myös erilaisista teemallisista ryhmächateista.