Nuorten ääni kuuluviin Kainuussa!

Kainuu 26.09.2022 - 05.10.2022, www.digiraati.fi

Kainuun hyvinvointialue ja Kohti nuorten hyvinvointialueita -hanke järjestävät alueen nuorille anonyymin Digiraati-keskustelun. Haluaisimme kuulla, millaisia ajatuksia ja kokemuksia alle 29-vuotiailla nuorilla on alueen palveluista, ja miten niitä voisi kehittää nuorille paremmin sopiviksi, sekä millaisten arvojen tulisi ohjata hyvinvointialueen päätöksentekoa. Keskustelun antia hyödynnetään hyvinvointialueen strategian valmistelussa, joka ohjaa esimerkiksi terveyspalveluiden toimintaa ja kehittämistä Kainuussa.  

Digiraati-keskustelussa nuoret voivat anonyymisti ja turvallisesti jakaa omia ajatuksiaan, kokemuksiaan ja ideoitaan aiheesta. Keskustelun antia hyödynnetään strategian valmistelussa, jotta hyvinvointialue olisi nuorille hyvinvointia ja terveyttä edistävä ympäristö sekä turvallinen paikka asua ja elää.

Digiraadissa keskustellaan muiden alle 29-vuotiaiden nuorten kanssa anonyymisti nettialustalla. Digiraati on oikeusministeriön ylläpitämä luotettava ja turvallinen keskustelualusta, joka toimii suljetun nettifoorumin tapaan ja keskustella voi juuri silloin kuin itselle sopii 26.9.–5.10.2022 välisenä aikana.

Aiheesta ei tarvitse tietää ennalta mitään, ja kaikki ovat erittäin tervetulleita mukaan keskustelemaan. Jokaisen kainuulaisen nuoren näkemys on meille arvokas.

Digiraatiin voi ilmoittautua 26.9.2022 asti: Ilmoittaudu Digiraatiin (avautuu uuteen välilehteen)!

Jos jokin mietityttää, laita rohkeasti viestiä vaikka whatsappilla tai meilillä: Ella Rouhe (ella.rouhe@nuortenakatemia.fi / 050 324 4699)