Infoilta vapaaehtoistyöstä ukomailla

Helsinki 16.01.2018 klo 18:00 - 19:30, Annantalo (auditorio), Annakatu 3

Kiinnostaako pitkäkestoinen vapaaehtoistyö ulkomailla?Mielessä kourallinen kysymyksiä? Tule Maailmanvaihdon vuoden ensimmäiseen infoiltaan!

Saat tietoa mahdollisuuksista lähteä Maailmanvaihdon kautta vapaaehtoiseksi maailmalle ja kuulet osallistujien kokemuksista. Lähetämme nuoria aikuisia vapaaehtoistyöhön 6–12 kuukaudeksi Aasiaan, Afrikkaan, Eurooppaan, Latinalaiseen Amerikkaan ja Oseaniaan.

Vapaaehtoiset työskentelevät yleishyödyllisissä työpaikoissa. Vapaaehtoistyötä tehdään etenkin lasten ja nuorten parissa kasvatus- ja sosiaalialalla, esimerkiksi kouluissa ja päiväkodeissa. Lisäksi vapaaehtoisia vastaanotetaan mm. terveydenhoitoalalle ja ympäristöjärjestöihin.

Maailmanvaihto ry – ICYE Finland on kuusikymmentävuotias nuorisovaihtojärjestö, joka lähettää ja vastaanottaa vapaaehtoistyöntekijöitä. Vapaaehtoisjaksojen tarkoituksena on edistää kulttuurienvälistä ymmärrystä arjen yhteistyön kautta.

Annatalo sijaitsee Helsingin keskustassa, kauppakeskus Kampin läheisyydessä.  Infoilta on kaikille avoin. Lämpimästi tervetuloa!

Lisätietoja Facebook-tapahtumasivulta.