Fun Day – Kivan tekemisen päivä

Helsinki 16.02.2019 klo 13:00 - 19:00, Oranssi

Tervetuloa viettämään hauska päivä Oranssilla! (Kaasutehtaankatu 1, rakennus 11, Valvomo)

Fun Dayssa pääsee päivän aikana kokeilemaan liikunnallisia ja luovia harrastuksia matalalla kynnyksellä useilla harrastuspisteillä. Tapahtuma on maksuton, eikä siihen tarvitse ilmoittautua. Voit osallistua pajoihin oman mielenkiintosi ja aikataulusi mukaan. Tapahtumassa on tilaa myös vapaalle yhdessäololle, joten tervetuloa myös vain hengaamaan! Tarjolla on naposteltavaa, kahvia ja virvokkeita. Haluamme, että osallistujilla on Fun Dayssa kivaa ja turvallista, tulethan siis mukaan toisia kunnioittaen ja muille tilaa antaen. Tehdään yhdessä kaikille hauska päivä!

Fun Day on osa uutta FunNet-hanketta, jossa tarjotaan maksuttomia harrastuksia 13-28 -vuotiaille tytöille, naisille ja sukupuoleltaan moninaisille nuorille. FunNetin kevätkauden harrastusryhmiin ilmoittautuminen alkaa tässä Fun Day -tapahtumassa. Jos kiinnostut tapahtumassa jostain harrastuksesta, voit siis saman tien ilmoittautua mukaan kevään ryhmiin! Tiloissa on sukupuolineutraali ja esteetön WC. Oranssin 1. kerroksessa pääsee liikkumaan isommillakin apuvälineillä. 2. kerroksessa olevat harrastuspisteet eivät valitettavasti ole esteettömiä. Jos haluaisit osallistua 2. kerroksessa järjestettävään harrastuspisteeseen ja tarvitset esteettömän tilan, pyrimme järjestämään mahdollisuuden siihen 1. kerroksessa!

Harrastuspisteiden aikataulut: *Sarjakuva (1. kerros) Klo 13-16, Sarjakuvakeskus *Räp (2. kerros) 13-16, Mimmit räppää *Sirkus (1. kerros) Klo 16-18, Sirkus Magenta *Soittamistyöpaja (2. kerros) 16-19, Girls Rock! Finland *Katutaide (1. kerros) 16-19, Mimmit peinttaa *Parkour (1. kerros) Tarkista ajankohtaiset tiedot facebook-linkistä! *Skeittaus (1. kerros) Tarkista ajankohtaiset tiedot facebook-linkistä! *Pinssipaja (1. kerros) 13-19. 

Lisätietoja: Oranssi ry www.oranssi.net

Facebook: https://www.facebook.com/events/742636186112160/

Instagram https://www.instagram.com/fundaysuvilahti/

Plain text

  • HTML-merkintää ei sallita.
  • Www-osoitteet ja email-osoitteet muutetaan automaattisesti linkeiksi.
  • Rivit ja kappaleet päätetään automaattisesti.