Do it yourself

“Tee oma videotutoriaalisi ja voita huikeita tuotepalkintoja!’

Ilmoittautumisaika Do it yourself -videokilpailuun on päättynyt. Kilpailuun ilmoittautuneita videoita voit katsella Mediataitoviikolla 9.-15.2.2015 Nuorten äänitorvessa: www.nuortenelama.fi/aanitorvi. Voittajat julkistetaan Mediataitoviikon jälkeen Nuortenelämä.fi:ssä, voittajiin ollaan yhteydessä myös henkilökohtaisesti.

Käyttöehdot ja tietojen keräys

Kilpailuun osallistuneet videot julkaistaan Nuortenelämä.fi:n Nuorten äänitorvessa. Kilpailuvideoita ei ladata Nuortenelämä.fi-verkkopalvelun palvelimelle vaan ne linkitetään alkuperäisestä lähteestä sivustolle (YouTube tai Vimeo). Linkkejä videoihin ei poisteta palvelusta vaan ne jäävät näkyviin myös kilpailun päättymisen jälkeen. Kilpailun järjestäjä pidättää oikeuden nostaa videoita uudelleen näkyviin palvelun etusivulle myöhemmin. Tietoa kilpailusta ja videoista välitetään myös muiden kanavien kautta, kuten Nuortenelämä.fi:n sosiaalisessa mediassa (Facebook, Twitter, Instagram) sekä yhteistyökumppaneiden verkko- ja yhteisöpalveluissa.

Pidätämme oikeuden jättää julkaisematta asiattomat videot.

Videoiden ilmoittamisen yhteydessä kerättäviä henkilötietoja käytetään ainoastaan yhteydenottoon voittajia palkittaessa. Tietoja ei myöskään luovuteta eteenpäin kolmansille osapuolille. Kilpailuvideot julkaistaan nimimerkillä, videon tekijän oikeaa nimeä ei julkaista.

Kilpailun järjestäjä

Kilpailun järjestää Nuorten tieto- ja neuvontatyön kehittämiskeskus Koordinaatti. Koordinaatti on yleishyödyllinen, voittoa tavoittelematon organisaatio, jonka toiminnan rahoittaa opetus- ja kulttuuriministeriö. Koordinaatti on osa Oulun kaupunkiorganisaatiota. Nuortenelämä.fi on Koordinaatin tuottama ja ylläpitämä valtakunnallinen nuorten tieto- ja neuvontapalvelu verkossa. Nuortenelämä.fi:stä kaikki Suomessa asuvat nuoret voivat etsiä tietoa ja vastauksia elämän tärkeisiin kysymyksiin.

Järjestäjän yhteystiedot:
Koordinaatti - Nuorten tieto- ja neuvontatyön kehittämiskeskus
nutikoordinaatio(at)ouka.fi
www.koordinaatti.fi/yhteystiedot

Videokilpailu on osa Mediataitoviikon toimintaa, jonka valtakunnallisesta koordinoinnista vasta Kansallinen audiovisuaalinen instituutti KAVI. Lisätietoa Mediataitoviikosta: www.mediataitokoulu.fi/mediataitoviikko.