Sopia tapaamisia ja tutustumisia

Päivää. Olen viime aikainen Salo lähetäjä viestiä, joka kysyi, että miten saan tyttöystävän ja kertoa tunteista tyttöle.
Tässä aiheessa olisi, että olen yritänyt tutustua tytöön nettissä 4-5 viikkoa (ig) ja keskustelu kaikea aiheita mitä päästä tulee. Nyt olen yritänyt sopia tapaamisia, jossa tutustumis onnistuisi paremmin. esimerkisi: torilla, kahvilassa nuorisotalolla, ravintolassa, kirjastossa tai huoltoasemassa. kysin huolisesti ja varovasti asian, mutta hän on välillä kiireinen sosiaalisen tai elämäntilanteen takia.
Olen nähnyt tytön torilla, kun siellä olisi syysmarkinnat. Yritin lähestyi, mutta itseeni hieman ujoti ja peloti. Otin niskasta kiinni ja sain lähestyä häneen. Sanoin, että Hei anteeksi! Missä on päin on kotipizza (aiheita) keskustelussa meni kohtalisesti, mutta vain vähän ajan, koska hänenllä oli muita asioita. Tärkein oli, että näin hänet ja hän näki minua. Oli se tyttö myös hieman ujo, kun yritin lähestyä tai puhumalla, mutta puhumisessa meni kohtalaisesti. Se oli minusta vasta alkua tutustumiseen. Tärkein minusta on tällä hetkellä tuntea tyttön persoonan, koska se helpotaisi minua millainen tytön luonne on. Olen tosi miettinyt rauhassa itse, tuttavien, frendien kanssa asian kohti suhdeta.

Miten pitää kertoa, että, jos poikaa haluaa tavata tytön ??(kysymyksenä)

Miten pitäsi tehdä tapaamisia välillä, että siitä tulisi hyvä tasapaino ja nähdä välillä toisia kasvoten ja keskustella, vaikka joka viikkossa tai kuukaudessa???
Toivottavasti saatte jotain tähän vastaukseen aiheita. Kittos