Outo ihastus

Mulla on tosi outo ihastus meijän isoskoulutuksen naispappiin. Oon käyny välillä juttelemassa sille mun ahdiksustesta ja muista sellasista vaikeista asioista ja se on just ollu mulle semmone luottamusaikuinen. Oon pystyny puhuu sille kaikesta ja se auttaa tosi mielellään. Se on tosi avoinmielinen ja se tukee ja ymmärtää mua.

En tiiä johtuuko tää mun ihastus siitä, että se on just kuunnellu ja auttanu mua ja muutenki ollu tukena, vai onko se tullu muutenvaan. Se on tosi nätti, nuori, mukava ja ymmärtäväinen. Se on muutenki ollu yleensä vähän niinkun se nuorten lemppari.

En tiiä miten pääsisin tästä yli ja mitä teen. Mua vähän ahdistaa tää ihastuminen, koska vähän outo ihastuksen kohde. En muutenkaa oo muutenkaan ihan sujut mun seksuaalisen suuntautumisen suhteen. Tutuu et oon tosi outo, kun ihastun tälleen.

Mietin tätä henkilöä aika usein, enkä meinaa saada sitä pois mun mielestä. Usein jos on mahollista oon koittanu käydä just kaikissa seurakunnan tapahtumissa yms. että näkisin sitä.Oon välillä kattellu sen jotain instagram tai facebook kuvia, mut yritän päästä siitä yli.

Tätä on kestäny jo ihan hyvän aikaa. Monta kuukautta ainaki. Se on välillä vahvempaa ja välillä tuntuu, että en ees tykkää siitä sillä tavalla.

Voiko tää vaa johtua siitä, että se on ollu mun tukena ja tarviin jonkun luotettavan aikuisen jolle voin puhua? Jos tää ei johu siitä, miten mä pääsen tästä ihastuksesta yli? Onko tää normaalia?