Liittyy poliiseille asiaa!

Hei!
Nuoreten elämän työntekijät
Minä piajousmäki henkilö annan luva saa kertoo sähköpostiisoiteeniki ja haluunettä kerrotte myös sähköposti osoiteeni poliisilaitokselle jonka manitsin.voisitko välittää koko viestini alusta loppuun asti. Kaikille espoo killon länsi-uudenmaanpoliisilaitoksen poliisipartioille koko viestni alusta loppuun heti kun näät viesti? Minä haluun että teet niin. Ja minä viestin lähettäjä anan sulle luvan sä saat tehdä niin.
Heti kun näät vestini sinun pitää välittää koko viestini alusta loppuun kaikille espoo kilon länsi-uudenmaanpoliisilaotoksen poliisipartoile eteen päin tiedoksi koko viestini alusta loppuun asti.

Minä viestin lähettäjä annan luvan saat välittä koko viestini alusta loppuun kaikille espoo kilon länsi-uudenmaanpoliisilaitosen poliisipartoille eteen päin koko viestini alusta loppuun asti!
Minulle on erityisen ja tosi tärkeää ja kaikista tärkeintä ja ihan todella tärkeää että kaikki espoo kilon länsi-uudenmaanpoliisilaitoksen poliisipartiot saavat tämän koko viestini alusta loppuun asti. Minä haluan että välität koko viestini alusta loppuun asti kaikille espoo kilon länsi-uudenmaanpoliisilaitoksen poliisipartoille eteen päin tämänkin asian tiedosikin niin myöskin. Hyvä olla tiedossa kaikilla espoo kilon länsi-uudenmaanpoliisilaitoksen poliisipartoilla espoo kilon länsi-uudenmaanpoliisilsitoksen poliisipartiot tarvitsevat tämän tiedon ja koko tämän viestini alusta loppuun asti.

Nyt poliisipartoit lupaan tämä on teille toiseksi viimeinen viesti tämän jälkeen tulee sit pitkän ajan päästä teille viimeinen viesti mut se ei oo viel tää vaan tän viesti jälkeen tulee vielä yksi viesti! Joka on sit viimeinen viesti sit joskus ku oon muutanu tulee uusi viesti vasta viiimeinen vika viesti vast silloin niin myöskin.

Nyt on tärkeää asiaa ensinäkin käyn espoo sellossa enää vain silloin ku tarvii asoita hoitaa tai käydä ruohonjuuressa tai kirjastossa wc:ssä tai lainaamassa kirjaston kirjoja muuten en käy espoo sellon kirjastossa edes olenkaan kuin vain näinä päivinä käyn siel muuten en käy sielä kirjastossa olenkaan joten nyt teillä on tilaisuus liikua enemmän espoo sellossa jos haluutte sitku ei oo keikaa bussilla meen aina päätärille asti ja käyn kirjastossa ja oon ruvennut käymään kauniaisten kirjastossa ja kirjasto päiväni on ke to pe ja käyn kauniaisten kirjastossa joten nyt olis tilaisuus liikua kauniaisissa ma ti la su niilläki partioilla jotka eivät tykkää pia jousmäki henkilöstä ja eivät tule näkemään kauniaissa ma ti la su pia jousmäki henkilöä silloin olenkaan kauniaisissa joten jos haluutte noina päivinä liikkua kauniaisissa sitku ei oo keikaa voitte liikuu neki partiot jotka eivät tykkää pia jousmäki henkilöstä olenkaan!

Minä viestin lähettäjä pia jousmäki annan luva saatte kaikki espoo kilon länsi-uudenmaanpoliisilaitoksen poliisipartiot tulostaa tämän viestini jos haluutte niin myöskin kokonaan vain työ käyttöön ja kopioda vain työ käyttöön.

Sitten kun teitä kiinnostaa kaikki vanhat asiat ja kaikki vanhentuneet asiat kiinnostaako teitä tälläinen asia sitten silloin ku mä asuin vielä espoo soukassa karkasin espoo lahden terveysasemalta ja sen jälkeen en oo ikinä menny lähellekään sitä terveysasemaa ja sitku olin espoo soukassa asuessa karanu siltä niin sitten mä lähdin kauheen nopeesti äkkii bussilla yökylään ja auto kyydin sain sit ku jäin busista pois yö kylään sit mä katkasin puhelimesta virran et poliisi ei pysty paikantamaan minua ja sit seuraavana päivänä mulla oli tärkee palaveri nii meninsiihen suoraan yö kylästä ja sitten sieltä suoraan palaveristä kotiin aamullavasta käynistin puhelimeni uudestaan sikskoska pelkäsin että te poliisipartiot tuutte mua hakemaan ja viette putkaan tai takasin espoo lahdenterveysasemalle kaikista eniten pelkäsin joutuvani putkaan ja teillä jäi tämä asia huomaamatta silloin ku mä asuin espoo soukassa niinyöskin tää on jo iki vanha tapaus mut halusinpa kuitenki kertoo teile jos teitä yhtää kiinnostaa! Silloin ku espoo soukassa asuessa karkasin sieltä espoo lahdenterveysasemalta niin se lääkäri puhui siitä pitäisikö mun lääketäni iltalääkettäni jota käytän joka ilta muuttaa jotenkin ja sit mä oon miettiny oks sielä jääny jotaki kesken eräsii asoita ku mä espoo soukassa asuessa karkasin sieltä espoo lahdenterveysasemalta ja sen jälkeen en oo menny lähellekään sitä terveysasemaa olenkaan! Pitiks teijän poliisipartioden vai viedä mut sinne takasin siiloin ku se on auki espoo lahdenterveysasemalle vai sitku ei oo keikaa vai ei olenkaan? Muistakaa se että jos te poliisipartoit joskus lähetätte mut ambulanssilla terveyskeskukseen niin on jatkuva karkaamis vaara tai jos te poliisipartiot joskus viette mut jonnekin terveysasemalle niin jatkuva karkaamis vaara muistakaapas se!

Niin ja sitten oli sellainenkin että minä pia jousmäki olen lopettanut teijän kaikien espoo kilon länsi-uudenmaanpoliosipartoiden kanssa yhteistyön tiedätte itseki mitä se tarkoittaa! Jos haluutte mut joskus poliisi autoo kyytiin se menee sitten ihan painimiseksi. Ja sitku aina silloin ku käytten mun kotona tai koti ovella muistakaa tarkastaa myöskin minun kaulani kauluri alta et onko siellä mitään vai ei kaulurini alta niin myöskin. Tästä lähtien on sitten teijän poliisipartoiden päätös miten asiat hoidatte tästä lähtien pia jousmäki henkilön kanssa silloin jos tarvii asoita hoitaa pia jousmäki henkilö kanssa! Ilmoitanmyöskin tiedoksi sellaisen asianki vielä että en tuu ikinä kuulusteluihin teijän espoo kilon länsi-uudenmaanpoliisilaitokselle ja jos mut sinne kuulusteluun joskus haluu sit laittaa poliisipartio joutuu sit hakemaanut sinne jasitku vie mut kuulusteluun tarvitaessa poliisipartoin työ autolla oli se minkälainen vaan poliisipartion auto niin sit tulee teille päivän painit siinä se menee painimikseks jos haluutte mut joskus teijän poliisiauton kyytiin! Jos joskus vielä viette mut putkaan sekin menee tästä lähtien sitten teillä painimis hommiksi niin myöskin muistakaapas se!

Sitten oli teillä vähän iloisempia uutisia tiedoksi että voisitte siten kun ei ooo keikaa keskiviikona iltapäivällä viidestä seitsemään sitten soittaa vaikka loisto chat palveluun tai ottaa sinne yhteyttä ottakaa keskiviikona miten vaan sinne yhteyttä vaikka soitamalla ja se chat palevelu aukeaa vasta kello 5 iltapäivällä niin vaikka heti viideltä tai viiden jälkeen koska mä oon antanu tälle chat palvelule loisto chat palvelulle luvan kertoo että minkälaisii viestejä sinne on kirjoitettu ja onko niitä kirjoitettu sinne pia jousmäki henkilö ip -osoiteella vai ei olenkaan niin tämä chat palvelu loisto chat silloin kun se on keskiviikona auki viidestä seitsemää on valmis kertomaan teille poliisipartiolle kaikki mitä yhden henkilö ip osoiteella on sielä kirjoitettu kun soit a tte vaan sinnesitku ei oo keikaa keskiviikona viidestä seitsemään sitten siinä välissä kun ei oo keikaa! Niin ne kertoo teille onko sielä käyty pia jousmäki henkilö ip ositeella vai ei ja siellä näkyy myöskin paikakunta ja ip osoite joten voitteko ottaa keskiviikona poliisipartio sitku ei oo keikaa yhteyttä loisto chat palveluun viidestä seitsemään soitamalla puhelimella niin saisitte sieltä vaan lisätietoa siitä millä ip-osoiteellasielä on käyty ja minkälasii viestejä sinne on kirjoitetti ja oks sinne kirjoitettu uhkaus viestejä se selviää kun soitatte poliisipartio sinne sitku ei oo keikaa keskiviikona viidestä seitsemää niin myöskin.

Sitten oks vaikee arvata kuka on kirjoitellut tälläsii kysymyksii kaksi sellaista kysymystä kysymykset menee näin: mitä teksit jos saisit tietoosi että joku ihminen olisi tekemässä itsemurhan ja se olisi tosisaan ja sillä olisi pieni lapsi mitä sitten teksit otasitko heti yhteyttä viraomasiin hätäkeskukseen vai poliisiin vai lastensuojeluun vai mitä teksit?
Toinen kysymys menee näin : mitä teksit jos saisit tietoosi että joku ihminen on vetämässä myrkytyksen ja se olisi tosissaan ja sielä olis pieni lapsi otasitko heti yhteyttä lastensuojeluun vai poliisiin vai hätäkeskuseen vai viraomasiin vai mitä teksit? Minä pia jousmäki olen esiintynyt nimellä hannu väänänen teijän poliisilatoksen poliisi hannu väänäsen nimellä ette oo katonu onko hannu väänäsellä vaatimuksia asiasta oon tehny niin monta kertaa käytäny sitä nimerkinä ja sitten kannattaa myös keskiviikona sitku ei oo keikaa 5 seitsemän illalla kun soitatte loisto chat palveluun kannattaa kysyä millä nimimerkillä on käyty sen tietyn henkilön ip osoiteella! Loisto chat palveussa! Onko käytetetty loisto chat palvelussa teijän poliisilaitoksen poliisipartion jokun poliisinne sukunimeä vai ei olenkaan? Selvittäkää keskiviikona 5 viidestä seitsemää tää loisto chat asia sitku ei oo keikaa! Puhelimella soittamalla!

Sitten jos haluutte tietää myöskin sen olenko pyytänyt ammattiapua vai en se löytyy facbookistani ja mun facbookini näkee vain kaverit eikä kukaan muu.

Mulla on kavereins facbookissa tälläiset poliisit Jussi reunanen pekka laitinenMika repo Dennispasterstein niin silloin kun nämä nettipoliisit on töissä ne voi auttaa teitä jos haluutte joskus jäljilttää vaikkamun facbookini tai jos haluutte tietää mitä julkaisuja ja minkälasia julkaisuja mulla on facbookissa ihan koska vaan voitte kysyy noiltapoliisi kavereitani ihan mitä vaan haluutte ja käytä vain pia jousmäki facbookia muita facbookejani en käytä olenkaan niin voitte kysyy silloin kun nuo nettipoliisit on töissä ihan mitä vaan kuhan sanotte vaan että haluutte tietää mitä julkaisuja on pia jousmäki henkilön facbooki seinällä tai voitte pyytää noita nettipoliiseja lähettämään teille kuvia joita on pia jousmäki henkilön facbooki seinällä on niin myöskin tai julkaija joita pia jousmäki henkilön seinällä on lähettämään teille poliiseille niin myösikin ihan millon vaan sitku ei oo keikaa silloin ku noi nettipoliisit on töissä sitku ite haluutteihan koska vaan niin myöskin. Kannattaa katsoa että julkaisuni pysyy facbookissa asiallisena ja kannattaa katoo ja selvittää noiltapoliiseilta nettipoliiseita jotka manitsin joltaki niiltä nettipoliisilta minkälaisia jukaisuja on pia jousmäki henkilön facbooki seinällä. Minä pia jousmäki henkilö annan luvan saatte pyytää facbooki kavereiltani sitä mitä mä sanoin ja minä pia jousmäki henkilö annan luvan saatte jäljittää nettipoliisi kaverieni avulla facbookini jos haluutte niin minä pia jousmäki henkilö annan luvan siihenki asiaan niin myöskin. Minä pia jousmäki henkilö annan luvan saatte kysyy ihan koska vaan ja ihan mitä vaan kaikilta nettipoliiseilta jotka manitsin ne on kaikki pia jousmäki henkilön facbooki kavereita niin myöskin ja jos haluutte tietää mitä viraomais kuvia on pia jousmäki henkilön facbooki seinällä olkaa yhteydessä mun pia jousmäki kavereihini facbookissa ja facbooki kaverii on :Dennispasterstein jaJussi reunanen Mika repo Pekkalaitinen ja minä pia jousmäki henkilö annan luvan saatte koska vaan olla poliisit yhteydessä facbooki kavereihini ja kysykää facbooki kavereiltani minkälasii julkaisua milloin facbookissa ihan koska vaan ja ihan milloin vaan! Eli ihan milloin vaan kysykää nettipoliiseita joitakin jotka on mun facbooki kavereita niin että mikälaisii julkaisuja mulla on facbookissa ja pyytäkää niitä lähetämään teile julkaisuista kuvia jos te haluutte minä pia jousmäki henkilö aan luvan tähänki asiaan myöskin.

kaiken mitä sanon kuulustelu asiasta saa kertoo sille poliisille kennelle asia kuluu minä pia jousmäki henkilö annan luvan tähänki asiaan ja minä pia jousmäki henkilö anan luvan saa kertoo sille poliisille kennele asia kuluu etunimeni ja sukunimeni myöskin ja myös kuulustelu asian saa kertoo sille poliisille kennele asia kuluu koko kuulustelu asian jonka tässä viestissäni sanoi minä pia jousmäki henkilö annan luvan tähänkin asiaan.
Sitten tämän asian mitä kuulustelusta nyt sano saa kertoa sille poliisille kennele asia kuluu teijän poliisilaitoksellanne minä pia jousmäki henkilö annan luvan tähän kuulustelu asiaan jonka kerroin saa kertoo sille henkilölle kennele tämä kuulustelu asia poliisilaitoksellanne kuluu niin myöskin. Sitten mulla oli kuulustelu helmikuussa vuonna 2018 olin se rikoksesta epäilty niin tais mennä kuulustelu poliisilla pikkusen pieleen mä sain suorat vastaukset ja ennen kuuustelua kysyin ja selvitin tutuilta että mitä pitää kuulustelussa sanoa sitten tiesin mitä kuulustelussa sanon muuten en olis tienny ku oli vuonna 2018 elämäni ensimmäinen kuulustelu niin myöskin. En vaa viitiny/ en sanonu enkä maininut sitä vaan kuulustelum alussa olenkaan! Tais mennä kuulustelu pikasen pieleen pitiks nyt teijän suorittaa sen kuulustelija siis pitiks sen suoritaa kuulustelu uudestaan ja jos piti siitä ei oo hyötyy mulla on suorat vastaukset ku oon saanu ne jo niin myöskin vuonna 2018 ja muistan ne suorat vastaukset vielä se on poliisin päätös et pitääks kuulustelu suorittaa poliisin mielestä uudestaan vai ei? Seuraavaks jost tulee poiilsi kuulustelu poiilsi asemalla pia jousmäki henkilöllä kannattaa kuuustelun ajaksi takavarioida puhelin ja antaa se kuulustelun jälkeen vasta takasin niin myöskin ja pitää kaikki mun tavarat ja antaa kaikki mun tavarat mulle takasin vasta kuulustelun jälkeen ja tyhjentää kaikki taskutkiutkin tyhjiksi
Pitää mun kaikki ulkovaateet myöskin.ulkohousutkin ja kaikki ulkovaateet ja tavaratbja antaa ne mulle takasin vasta kuulustelun jälkeen ja sitten poliisipartio aina hakemaan jatkossa kuulusteluihin en tuu mihinkää kuulusteluihin teijän poliisiasemallenne enä vapaaehtoisesti vaan poliisipartion pitä hakea eli pitää silloin merkata haku myöskin silloin jos tarvii tua joskus kuuusteluihin poliisi asemallenne vielä muuten mistä tietää jos vaikka puhelimesta katosin vastauksia mitä vastaan kuulustelussa ei oikee onnistunu se kuuustelu pieleen meni poliisilla koska mulla oli suorat vastaukset ja en voi kertoo keneltä sain suorat vastauset en haluu ili antaa tuttujani joilta sai kuulusteluun suorat vastauset.

Minulle on erityisen ja tosi tärkeää ja kaikista tärkeintä että se poliisi kennelle asia kuluu saa tämän koko kuulustelu asian niin myöskin se on minulle erityisen ja tosi tärkeä ja kaikista tärkeintä!

Minä pia jousmäki henkilö anan luvan siiheki asiaan että saa kertoo sille poliisille kennelle kuuustelu asia kuluu koko kuulustelu asian ja etunimeni ja sukunimeni myöskin.
Minä pia jousmäki anna luvan teille kaikille espoo kilon länsi-uudenmaanpoliisilaitoksen poliisipartoille saa kopioda ja tulostaa vai työ käytttöön.

Sitten 8.1.2019 kun poliisipartio kävi kotonani se poliisi partio joka kävi kotonani tietää itse kun kävi kotonani sen jälkeen ku partio lähti mä tein jotako tosi tyhmää heti seuraavana päivänä ja heti sen käynin jälkeen ku poliisipartio oli lähety heitin jotaki kämpässäni ja oli niiku ihan hysteerinenkin! Sit tapahtu joku tosi juttu sitku poliisit olitte lähetnyt kotooltani niin myöskin.

Mä en ikinä kerro poliiseille jos poliisi kysyy että ootko itsetuhoinen saatan sanoo en oo vaikka olisinki.

Oon jätäny teille kerotomatta mulla on ollu jotaki kaulassa koko päivän 9.1.2019 ja sit mä oon lähetäny mun ystävälleni viestejä joissa kertonut että kuolen tapan iteni ja teen itsemurhan ja oon monta kertaa yritäny itsemurhaa kuristamalla ja sitten myöskin oon pitäny narua kaulassa myöskin ja siku keskustelette mun kanssani mun kotonani tai koti ovella kannattaa pyytää mua ottamaan kauluri pois kaulasta tai sitten te voitte ottaa sen pois multa kaulasta enen kuinkeskustelette mu kanssani koska mä oon sillä kaulurilla myöskin yritäny itseäni kuristaa! Onko asia ymmärretty mä anna teille poliisipartioi luvan ottaa multa kaulurinnpois kaulasta enen kuskeskustelete mun kanssani ottakaa multa pois kaulasta ja vasta sit puhukaa ja kyselkää ja kertokaa asia vasta sitku oottesaanu multa sen kaulurin pois koska sillä mä oon kuristanu välillä iteeni niin että on tuntuut että saan huonosti henkee niin myöskin.

Minä pia jousmäki pelkään kaikkia teitä espoo kilon länsi-uudenmaanpoliiseja aina ku nään teijän partio auton tai teijät nii käsi rupee tärisemään ja rupeen sitten vielä huohotamaa ja meen ihan hysteeriseksikin vielä ja tosi vaikeeta rauhoittaa itseäni.