Liittyy poliiseille asiaa! 2 jatko osa

Hei!

Nuorten elämä työntekijät
Voisitko välittää koko viestini alusta loppuun asti kaikille espoo kilon länsi -uudenmaanpoliisilaitoksen poliisipartoille eteen päin koko viesti alusta loppuun asti?
Edellinen viesti jatko osa siihen viestiin jossa pyysin heti välittämään viestin eteen päin kaikille espoo kilon länsi-uudenmaanpoliisilaitoksen kaikille poliisi partioille minä pia jousmäki henkilö annan luvan siihen sen viestin jonka pyysin välittämää kaikille espoo kilon länsi-uudenmaanpoliisilaitoksen poliisipartoille saa välittää kaikille espoo kilon länsi -uudenmaam poliisilaitoksen poliisipartoillekin eteen päin!
Minä viestin lähettäjä pia jousmäki henkilö annan luvan saat välittää koko tämän viestini alusta loppuun asti kaikille espoo kilon länsi-uudenmaanpoliisilaitoksen poliisipartoillekin eteen päin.

Heti kun näät tämän viestini sinun pitää välittää koko tämä viestini alusta loppuun asti kaikille espoo kilon länsi-uudenmaanpoliisilaitoksen poliisipartoillekin eteen päin.
Minulle on erityisen tärkeää ja tosi tärkeää ja kaikista tärkeintä ja etityiden tärkeää ja kaikista tärkeintä tosi tärkeää että kaikki espoo kilon länsi-uudenmaanpoliisilaitoksen poliisipartiot saavat tämän koko viestini alusta loppuun asti.

Tämä on tärkeää tietoa kaikille espoo kilon länsi-uudenmaanpoliisilaitoksen poliisipartoille.
Sähköpostiosoiteenkin ja nimimerkinkin saa välittää espoo kilon länsi-uudenmsanpoliisilaitoksen kaikille poliisipartoillekin eteen päin minä pia jousmäki henkilö annan luvan siihenki asiaan.

Mä oon monta kertaa yrittänyt itsemurhaa ja pitänyt narua kaulan ympärillä välillä kireelläki tosi kireelläkin ja ihmisten ilmoillakin liikuessa on ollu naru kaulassa.

Sit mä oon suunitellu jotaki mikä teijän poliisipartoiden olis hyvä tietää ja mä oon sen suuitelman kanssa ihan tosissaan ja aijon toteutaa kyl sen suinitelman sitku oon muutanut esin en tiiä viel milloin muuta ja milloin saa uuden asunon mut sitku muutan niin sit uudessa kodissani toteutan tämän suunitelman oli parasta teijän tietää mikä se suunitelma kun se on vielä vaaralistaki te tiiätte mitä siitä voi käydä jos saisitte suunitelmani tietoon jonka kanssa oon ihan tosissani ehkäpä onnistuisittr estämään suunitelmani toteutuksen voin kertoo mitä käy jos suinitelmani toeutuu jollette aijo sitä poliisit estää niin voi joutua sairaalaan tai terveyskeskukseen sitäkö te haluutte et mulle käy niin itse asiassa voi joutuu sairaalaan osastolle te ette saa antaa tämän suunitelman toteutua nyt teillä on vielä aikaa puuttua siihen ennen kuin on liian myöhäistä ja jos osaatte tämän suinitelman estää niin sitten oon iloinen ja siitä se olis tosi hyvä teko ja teksitte kertanki sitten tosi hyvä ja arvokaanteon ja pelastasitte sitten ihmis hengen niin myöskin jos estäsitte suunitelmani toteutumisen.
Oli tälläsiiki suuitelmii jotka meni pieleen.
yks kerta ostin yks kerta 10 klp melatooneja kaksi paketti ja sitten mun oli tarkoitus vetää ne kaikki mut ne vietii multa pois ennen kuin mä ehdin vetää ne! Siten suunitelin vetäväni pakaste pussillisen omega 3 ja d-vitamiinia ja monivitamiineja kaikki ne kerralla mut neki viestii multa pois ennen kuin ehdin vetämään ne.

Mulla oli hohtimet mut mä annoin ne hohtimet pois ja mä vahingoitin niillä hohtimilla itseäni.
Mulla on kanssa välillä itsensä vahingoitamistakin ja mä en koskaa kerro ambulanssikuskeille tai poliiseille en oo kertonu jos oon ollu itsetuhoinen tai jos oon aikonu vahingoittaa iteseäni asiat on teiltä poliisit jääny tietämättä mä oon väliällä ollu itsetuhoinen ja aikonu vahingoittaa itseäni ja sitten joskus vahingoitanu itseäni ja joskus mun naamani on ollu ihan valkoinenki kokonaan! Mulla on mielenterveysongelmia ja mä oon välillä itsetuhoinenkin. Oonko nyt itsetuhoinen tai aijonko vahingoittaa itseäni tai pitää nsrus kaulan ympärillä ei voi tietää en tiedä mistä sitä tietää ei sitä tiedä kukaan!
Sitten mulla on välillä taskuissa jotakin terävää ja sitten se on siellä valmiina jos poliisipartio tulee kotiini sen voi sit kaivaa esiin joten kannattaa myös silloin ku käy mun kotonani tarkastaa mun housuni taskut myöskin!

Sitten ennen kuin puhutte mulle mitään ottakaa multa kauluripois kaulasts koska mä oon silläki yritäny iteeni kuristaa ja joskus lähetätte mut ambulanssilla jonnekin niin sitten muistakaa katoo et mulla ei oo kauurii kaulassa sitten niin myöskin. Mä ymmärrän kyllä jos mulle sanoo sanan lanssi ja jos käyttää ambulansista sanaa lanssi niin ymmärrän kyllä iteki käytän ambulansista sanaa lanssi. Joten jos haluutte käyttää lanssi sanaa ambulansista kun puhutte mulle ambulanssista voitte käyttää sitä sanaa!poliisipartoit.

Sitten minä oon miettiny poliisin potkaisemista jos tulee kotiini!

Kannattaa jatkossa kun tuutte kotiini kannattaa varautua jos koskette muhi saatte kyllä koskee mun minä pia jousmäki henkilö annan luvan saatte koskee muhun. Mutta kun koskette muhun jos otatte mua molemista käsistä kiinni ja pidätte kiinni molemista käsistäni niin pitäkää kanssa mun pääni sitten niin että mä en pysty puremaan teitä tai teijn työ vaateita sillon jos joskus koskette minuun ja pitäkää mun jalat myöskin niin että en pysty potkimaan jaloillani jos koskette minuun niin myöskin. Kertan kävi niinyks teijän poliisipartio otti mua kädestä kiinni ja sit mä purin sen työ haalaria niin myöskin.

Muistakaa aina kun koskette muhun pitäkää mut niin että mä en pysty puremaan ja potkimaan silloinki kun tarkastatte taskut laitakaa vaikka seinää vasten mut nojaamaan silloin kun käytte kotonani jos tarkastette taskut niin muistaa jatkossa sitten siihen varautua että puren ja potkin jos poliisipartio koskee muhun joten sit tehkää taskujen tarkastus niin että mä en pysty potkimaan enkä puremaan työ vaateitanne enkä teitä olenkaan onko asia ymmärretty poliisit?
Tai myöskin jos jos otatte multa kaulurin pois kaulasta tehkää se niin että en pysty puremaan ja potkimaan olenkaan! Kun otatte multa kaulurin pois! Onko asia ymmärretty poliisit? Silloin ku käytte kotonani niin myöskin onko asia ymmärretty poliisit?

Jatkossa kannattaa varautua kun tuutte kotiini silloin kun käytte kotonani niin myöskin. Tarkoitan varautumisella sitä mul voi olla kädessä tai taskussaveitsi jokun lainen niin myöskin.

Sitku te poliisipartio käytte kotona heti ku te ootte lähteeny pois kotooltani mä rupee hakaamaan ja sitten heitämään omia tavaroitani ja meen ihan hysteeriseksi ja ihan paniikiin ja on vaikeeta rauhoittaa itseäni ja kädettärisee siksi koska pelkään teitä niin paljon myöskin ihmisiten ilmoillakin niin myöskin.

Jos suunitelamni toteutuu jonka kanssa oon ihan tosissani voi olla että joudun lanssilla sairaalaan! Tai lääkäriin!

Pyydänki nyt että te poliisipartiot estätte suinitelmani ootte enenki aina osannu estää suinitelmani toteutumisen nyt olia taas sellainen hetiki tuskin haluutte et joudun sairaalaan ambulanssilla.

Oon välillä kuristanu itseeni makuu asenosaa niin että oon saanu huonosti henkee sennjälkeen kaulurillani joka mulla on kaulassa!

Saa tulostaa ja kopioda vain työ käyttöön minä pia jousmäki henkilö annan luvan siihenki asiaan.