kyssäri

koska käännyt eu vastaiseksi koen että eu on muttumassa pahaksi lue tää https://puheenvuoro.uusisuomi.fi/ainoahelmi/256328-eu-yrittaa-hiljentaa-...

Kommentoi
Näytä vastaukset

Nuortenelämä.fi vastaa

Hei!

Olet otsikoinut viestisi kyssäriksi, mutta en valitettavasti huomaa, mitä viestissäsi haluat kysyä. Voisitko tarkentaa kysymystäsi vaikkapa kommentoimalla tätä viestiä tai kirjoittamalla uuden kyssärin palstalle. 

Terkuin, Riina 

tossa oli eu kysymys


Kysytkö siis, milloin käännyn EU-vastaiseksi? Täällä kysyttävää-palstalla meillä on periaatteena, että emme kerro meidän vastaajien henkilökohtaisia tietoja tai esimerkiksi poliittisia kantojamme. Emme keskity kertomaan omista asioistamme, sillä olemme täällä nuoria varten. :) Keskitymme nuorten asioihin tarjoamalla tietoa ja neuvontaa nuorten elämää koskevissa tilanteissa ja asioissa. Kysymykset voivat liittyä mihin tahansa nuorten elämää koskeviin juttuihin. :) 

katoitko ton lähteeni


Kyllä. :) 

mitäs sanot lähteestäni


Onko sinulla jotain kysyttävää lähteestäsi? :) 

tuo oli kysymys


Lähteesi on perussuomalainen kansanedustajan puheenvuorokirjoitus vuodelta 2018. Se on siis hänen oma kirjoituksensa siitä, kuinka EU yrittää hänen näkemyksensä mukaan hiljentää kriittisen nuorison.

Me vastaajat emme tosiaan täällä palstalla keskustele meidän omista henkilökohtaisista mielipiteistämme tai poliittisista kannoistamme. Tämä on nuorten tieto- ja neuvontapalvelu, ei niinkään mielipidepalsta.

Täällä Kysyttävää-palstalla voi kysyä tietoa mistä tahansa nuorten elämään liittyvästä aiheesta. Täällä voi myös kysyä neuvoja erilaisiin nuorten elämää koskettaviin tilanteisiin. :)

Hyvää viikonloppua! Terkuin, Riina 

ymmärrän mut tahon tietää kantasi tosta uutisesta


Moi! Me vastaajat emme jaa tällä palstalla omia henkilökohtaisia kantojamme.

Lisäksi Nuortenelämä.fi on poliittisesti ja aatteellisesti riippumaton palvelu.

Kivaa viikkoa! :)

T. Riina