Hmm…

Miten aloittaa romanttinen suhde tytön kanssa? Onko se helppoa? Tai mitä sanon?

Kommentoi
Näytä vastaukset

Nuortenelämä.fi vastaa

Moi, kiitos kysymyksestäsi. Mari vastaa:

Hei Poju!

Mitään sen kummempia ”taikatemppuja” ei tarvitse tehdä, jos on kiinnostunut jostain tytöstä ja haluaisi lähestyä häntä. Kun näet tyttöä, voit katsoa häntä vaikka silmiin ja hymyillä, ja osoittaa näin huomanneesi hänet. Usein hymy tarttuu ja tuntuu toisesta hyvältä. :)

Voit lähteä juttelemaan tytön kanssa ihan tavallisista asioista, jotka häntä tai sinua kiinnostavat, ilman sen suurempaa tavoitetta mahdollisesta seurustelusta. Ole kiinnostunut hänestä - kuuntele, mitä tyttö kertoo ja kysele lisää. Se, ettei heti tähtää romanttiseen seurusteluun mahdollistaa luontevamman kohtaamisen, jonka tytötkin usein kokevat miellyttävämmäksi ja kiinnostavammaksi. Näin annat myös tytöille mahdollisuuden kiinnostua sinusta. Tärkeintä kohtaamisissa on uskaltaa olla oma itsensä ja toimia, kuten tuntuu parhaalta.

Jos haluat jutella enemmän ja saada tukea seurustelun aloittamiseen, voit olla yhteydessä vaikkapa Väestöliiton Poikien Puhelimeen ja chattiin. Palvelu on käyttäjille maksuton, ja siihen voi ottaa yhteyttä nimettömänä. Katso lisätietoja Poikien Puhelimesta (linkki avautuu uuteen välilehteen)

Paljon tsemppiä kohtaamisiin :)

Mari I tietopalveluohjaaja
Tieto- ja neuvontapalvelu NuortenTurku

Hmm… Kun mä alotin seurustelun, se oli vastapuolen idea, eli…