Vaatteet päällä raskaaksi?

Hei! Olen 18-vuotias nuori nainen ja aivan järkyttävä stressaaja. Olin viikonloppuna poikaystävällä mitään kuivaseksiä enempää ei tapahtunut, kuitenkin hirveä stressi että voiko siitä tulla raskaaksi? Poikaystävällä oli siis koko ajan bokserit ja itselläni pikkuhousut. Mitään ei mennyt vulvaan eikä hän sinne kosketellutkaan paljain käsin. Tämän jälkeen kuitenkin pikkuhousut olivat hieman märät mutta luulen sen johtuvan ihan itsestäni vaan. Nyt stressaan hirveästi että voiko tuolla tulla raskaaksi. Mahassa kiertää kun ajattelen asiaa. Kiitos etukäteen vastauksesta!

Kommentoi
Näytä vastaukset

Nuortenelämä.fi vastaa

Hei nimimerkki Yliajattelija! 

Kiitos viestistäsi. Kertomallasi tavalla raskaus ei ala, joten voit olla huoletta. Raskaus voi alkaajos tuoretta siemennestettä pääsee emättimeen. Tavallisesti tämä tapahtuu penis-emätinyhdynnässä, jossa ei käytetä ehkäisyä. Niin kutsutussa kuivaseksissä raskauden alkamiseksi siittiöiden pitäisi kulkeutua emättimeen heti tuoreeltaan. Siittiöt eivät pysy toimintakykyisinä kauaa elimistön ulkopuolella. Siittiöt eivät myöskään mene kankaasta läpi.  

Mukavaa syksyn jatkoa sinulle!  

Lämpimin terveisin, Riina | Nuortenelämä.fi 

Et missään nimessä voi olla raskaana. Raskaaksi tuleminen vaatii, että siemennestettä päätyy vaginaan. Useimmiten näin käy vaginayhdynnässä, tai toki joissakin tapauksissa lääkärin vastaanotolla tarkoituksella. Ei syytä huoleen, kuvaamasi toiminta ei voi johtaa raskauteen.