Vaikuttaminen

Instagramissa näkee paljon eläinsuojelu videoita esimerkiksi kiinasta missä eläimille tehdään todella kurjia asioita. Näissä on tietysti varoitus, että sisältää voi jotakin haitallista.
Mutta haluaisin vain tietää miten voi vaikuttaa tälläisiin asioihin ja miten tähän saisi enemmän julkisuutta, että tälläinen eläinten kohtelu on väärin.
Toinen kysymys onkin että onko jotain tiettyjä ammatteja mihin voi valmistua ja auttaa tälläisiä eläimiä ja saada eläimille parempia olosuhteita?

Kommentoi
Näytä vastaukset

Nuortenelämä.fi vastaa

Hei, kiitos viestistäsi. Sini vastaa:

Moi! 

On todella surullista, että eläimiä kohdellaan niin huonosti ympäri maailmaa. Yksi keino vaikuttaa on esimerkiksi välttää ostamasta meikkejä ja muita tuotteita, joita on testattu eläimillä. Myös erilaisille eläintensuojelujärjestöille, kuten SEYlle (Suomen eläinsuojelu) tai WWFlle lahjoittamalla voi edistää eläinten hyvinvointia. Kannattaa myös puhua asiasta kavereille ja sukulaisille. Esimerkiksi somen kautta voi saada asialle paljon näkyvyyttä. 

Esimerkiksi eläinlääkäri on yksi monista ammateista, joissa voi auttaa eläimiä. Myös esimerkiksi biologi voi auttaa eläimiä, kun keskittyy luonnon hyvinvointiin ja ympäristön suojeluun.

Monien järjestöjen kautta on mahdollista tehdä erilaisia vapaaehtoistöitä ja näin auttaa kaltoin kohdeltuja eläimiä. Vapaaehtoiseksi pääsemiseen ei yleensä ole mitään ammattivaatimuksia. 

Kannattaa lukea vielä täältä Nuortenelämä.fi-sivuilta artikkeli Ympäristönsuojelu

Toivotaan, että ihmiset ymmärtäisivät kuinka tärkeitä eri eläimet ovat esimerkiksi luonnon hyvinvoinnille ja, että eläimiä kohdeltaisiin paremmin!:) 

Terveisin, Sini | Nuortenelämä.fi 

aiheesta voi tehä eu vetoomuksen