Hygienia masturboidessa

Hei,
minulla on yksi masturbointiin ja hygieniaan liittyvä kysymys. Mietin, että onko hygienista koskea kännykkään ja sen jälkeen alapäähän? Kännykässähän on paljon bakteereja, niin onko siis mahdollista että jos koskee saman käden sormilla sekä kännykkään ja alapäähän, niin voiko siitä saada jonkun tulehduksen? Pelkään, että saan jonkun tulehduksen ja sitten minun on kerrottava siitä äidilleni.

Kommentoi
Näytä vastaukset

Nuortenelämä.fi vastaa

Hei Mietinvain! 

Kiitos kysymyksestäsi. Hienoa, että kysyt sinua askarruttavaa asia, etkä jää sen kanssa yksin. 

Olet viestissäsi oikeilla jäljillä hygienian suhteen. Eli ei ole hygieenistä koskea likaisilla käsillä alapäähän. Sexpon mukaan intiimialue ja kädet on hyvä pitää puhtaana ja muistaa pestä huolellisesti aina ennen ja jälkeen masturboinnin. Likaisilla käsillä alapään koskettelusta voi saada jonkin tulehduksen. Tässä on eroja sekä yksilön että hygienian tason välillä. Se ei siis automaattisesti tarkoita, että saisit tulehduksen, jos et pese käsiäsi ennen masturbointia, mutta se lisää tulehduksen riskiä. 

Kannustan sinua siis pesemään kädet saippualla aina ennen masturbointia, jotta välttyisit tulehduksilta. Lue halutessasi lisää masturboinnista ja hygieniasta Sexpon sivulta 

Mukavaa vappua ja aurinkoista kevättä! 

Terkuin, Riina | Nuortenelämä.fi  

Kiitos paljon vastauksestasi ja linkistä! Hyvää vappua ja kevättä myös sinulle! :)


Voi kiitos! :)