Esinahka

Miten pitäisi toimia kun erektiossa esinahka ei mene terskan yli vaan siinä on sellain vähän niinkuin ihopoimu esinahan alla joka estää esinahan liikkumisen kunnolla.

Kommentoi
Näytä vastaukset

Nuortenelämä.fi vastaa

Hei Yeet ja kiitos viestistäsi!

En usko, että tilanteessasi tarvitsee tehdä mitään. Esinahka kiinnittyy terskaan ihopoimun eli frenulumin avulla. Jos frenulum kiristää, mutta siihen ei liity kipua tai muuta haittaa, sille ei tarvitse tehdä mitään. Kasvun myötä sekä penis että esinahka kasvavat ja usein esinahka alkaa liikkumaan helpommin iän myötä. 16-vuotiailla kertomasi kaltainen tilanne ei ole harvinainen.  

Sexpon sivuilta poimittua:

”Esinahka on lapsen syntyessä kiinnittynyt penikseen kiinnikkeillä, jotka irtoavat itsestään ajan myötä. Joillakin kiinnikkeet irtoilevat vasta täysi-ikäisyyden kynnyksellä, toisilla aiemmin. Esinahkaa ei saa vetää väkisin terskan yli, sillä seurauksena voi olla kipua ja verenvuotoa sekä kudosvaurio.”

Jos asia ei kuitenkaan ajan myötäkään helpotu tai asia muuten vaivaa sinua, voit lukea vinkkejä tilanteeseesi täältä Sexpon sivulta.

Mukavaa loppuvuotta sinulle!
Terkuin, Riina – Nuortenelämä.fi

Mul oli kans tolleen, ku olin joku joku 13 vuotias, mut sit se alko pikkuhiljaa se ihopoimu irtoamaan ja löystymään ja lopulta esinahka pääs liikkumaan kokonaan taakse. Mut en tiiä oisko sul pitäny jo kans löystyy se.