YK-nuorisodelegaatin haku auki

11.11.2014

Delegaatin tehtävänä on toimia linkkinä Suomen nuorten ja YK:n välillä, edustaa nuoria YK:n yleiskokouksessa sekä osallistua tiedotus-, vaikuttamis- ja edustustoimintaan kotimaassa ja Euroopassa. YK-delegaatin kausi alkaa tammikuussa 2015 ja kestää huhtikuuhun 2016. Tehtävä huipentuu osallistumiseen YK:n yleiskokoukseen New Yorkissa syksyllä 2015 nuorisokysymysten käsittelyn aikaan.

Kyseessä on ainutlaatuinen mahdollisuus kasvattaa omaa kansainvälistä osaamistaan, edistää nuorten äänen kuulumista ja päästä vaikuttamaan nuorten asioihin YK:ssa. Delegaatin tukena ovat Allianssin ja YK-liiton toimistot sekä luottamushenkilöt, yhteistyötä tehdään läheisesti myös ulkoministeriön ja muiden kansalaisjärjestöjen kanssa.

Hakijan tulee olla 18-28 –vuotias, nuoriso- tai kansalaisjärjestöissä jonkin verran kokemusta hankkinut, kielitaitoinen, YK- asioista kiinnostunut ja niitä jo jonkin verran tunteva, tehtävään koko ajaksi sitoutunut, esiintymistaitoinen ja sosiaalinen sekä kykenevä kirjoittamaan blogia, raportteja ja artikkeleita aiheesta. Kyseessä on luottamustoimi, josta ei makseta palkkaa. Tehtävästä aiheutuvat matka- ja majoituskulut korvataan.

Hakemuksen tulee olla perillä Allianssissa viimeistään tiistaina 18.11. Luottamustehtävään liittyvät haastattelut järjestetään 25.-27.11.2014.

Lisätietoja: http://www.ykliitto.fi/uutiset-ja-tiedotus/uutisarkisto/yk-nuorisodelegaatin-haku-auki

Alla olevassa laatikossa voit kommentoida aihetta. Ylläpito hyväksyy ja julkaisee kommentit.