Voiko pelaamisesta tulla ammatti?

27.02.2015

Pelaaminen on yksi suosituimmista vapaa-ajan harrastuksista nuorten keskuudessa. Perinteisen pelaamisen rinnalla myös kilpapelaaminen eli elektroninen urheilu on noussut tärkeään asemaan pelikulttuurissa. Mitä kilpapelaaminen on? Miten pelaamista voi harjoitella? Miten pelaamisesta voi tulla ammatti? Missä peliturnauksia voi seurata? Mitä verkkopelejä sinä pelaat?

Tule mukaan Netari-illan peliporinoihin Habbo Hotelliin 2.3. klo 18–20.30. Mukaan keskusteluun pääset osoitteessa: www.habbo.fi

– Elektoninen urheilu alkaa vihdoin suomessakin näkyä median valtavirrassa. Esimerkiksi YLEn lähettämät suomeksi selostetut CS:GO-ottelut ovet olleet upeaa seurattavaa, toteaa Marjomaa.
– Pelaaminen on aihe, joka nousee esille viikoittain Netari-illoissa sekä harrastuksiin, että työelämään liittyvissä keskusteluissa. Netari-toiminnan tarkoituksena on tarjota tietoa ja keskustelua aiheista, jotka ovat nuorille merkityksellisiä. Aiheita käydään läpi Netarin teema-illoissa, joissa alan asiantuntijat vastaavat nuorten esittämiin kysymyksiin, kertoo yhteisömanageri Netta Vahteri Pelastakaa Lapset ry:stä.

Netari on valtakunnallinen nuorisotalo netissä. Netarissa voi viettää aikaa, tavata kavereita ja jutella nuorisotyöntekijöiden sekä muiden luotettavien aikuisten kanssa. Netariin ovat tervetulleita kaikki nuoret. Netarissa työskentelevät koulutetut nuorisotyön ammattilaiset. Netarissa on mukana nuorisotyöntekijöitä seitsemästä kaupungista: Espoosta, Keravalta, Kuopiosta, Lappeenrannasta, Oulusta, Porista, Seinäjoelta ja Vantaalta. Lisäksi mukana on myös Pelastakaa Lapset ry:n työntekijöitä. www.netari.fi

Alla olevassa laatikossa voit kommentoida aihetta. Ylläpito hyväksyy ja julkaisee kommentit.