Vietä kesä ulkomailla töissä tai vapaaehtoistyössä

25.04.2014

Allianssin nuorisovaihdon kesä 2014 on täynnä kansainvälisiä mahdollisuuksia eri-ikäisille nuorille ja aikuisille Euroopassa ja etäämmällä. Esimerkiksi kesän kansainvälisille vapaaehtoistyöleireille ehtii hakea vielä kevään ja alkukesän aikana. Tartu siis palloon ja vietä elämäsi kesä!

Kansainvälisillä vapaaehtoistyöleireillä ryhmä eri maista tulevia vapaaehtoisia työskentelee 1-3 viikkoa yleishyödyllisen tahon hyväksi. Työ leirillä voi olla esimerkiksi ympäristönhoitoa, nuorisotalon maalausta, lastenleirillä työskentelyä, festivaalin järjestämistä, linnan korjausta, kiviaidan rakennusta tai monenlaista muuta yleishyödyllistä, paikallisen yhteisön hyväksi tehtävää työtä. Työtä vastaan leiriläiset saavat majoituksen ja ylläpidon. Leirit ovat erinomainen tapa tutustua uuteen kulttuuriin pintaa syvemmältä. Alaikäraja leireille on normaalisti 18 vuotta eikä useimpiin projekteihin ole yläikärajaa, osa leireistä on alaikäisille (16-17-vuotiaille). Tietokannasta löytyy tällä hetkellä yli 2000 leiriä, mutta niille kannattaa hakea mahdollisimman aikaisin. Kesän leirit ovat erittäin suosittuja ja täyttyvät yleensä nopeasti. 
    
Lisätietoja kesän kansainvälisistä vapaaehtoistyöleireistä sekä muista ajankohtaisista mahdollisuuksista viettää kansainvälinen kesä http://nuorisovaihto.fi/sitenews/view/-/nid/3245/ngid/35 sekä http://www.nuorisovaihto.fi.

Alla olevassa laatikossa voit kommentoida aihetta. Ylläpito hyväksyy ja julkaisee kommentit.