Vielä ehtii hakea 4h:n nuorisotoimikuntaan

01.12.2017

4H:n nuorisotoimikuntaan eli Nutokuun voivat hakea iältään 16-28-vuotiaat 4H-jäsenet eri puolilta Suomea. Hae mukaan vuoden 2018 porukkaan täyttämällä hakulomake 4.12. mennessä. Mikäli et ole vielä jäsen, niin voit liittyä helposti verkossa.

Etsimme aktiivisia nuoria, joilla on halua vaikuttaa 4H-järjestön toimintaan ja yhteiskunnallisiin asioihin. Tule mukaan, jos sinulla on intoa opetella vaikuttamistyötä yhdessä muiden nuorten kanssa. Haluamme kokoon nuorten ryhmän, joka edustaa koko Suomea, ja jossa nuorilla on erilaista osaamista ja kiinnostuksen kohteita. Nutoku eli nuoret itse muokkaavat omaa toimintaansa omien kiinnostuksen kohteidensa mukaan. Nutokulaiset edustavat kaikkia 4H-nuoria muun muassa erilaisissa tapahtumissa, 4H-hallituksien kokouksissa sekä alueneuvostojen seminaareissa.

Lisäksi Nutoku kehittää ja osallistuu erilaisiin kampanjoihin, kehityshankkeisiin, 4H:n viestintään ja tapahtumiin. Nuorisotoimikunnalla voi olla myös omia projekteja. Tärkeintä on tuoda nuorten ääntä kuuluville ja tehdä nuorten näköistä toimintaa.

Nuorisotoimikunta tapaa kasvotusten pari kertaa vuodessa. Kokoukset pidetään pääsääntöisesti Helsingissä. Vuoden ensimmäinen tapaaminen on kaksipäiväinen tutustumis- ja suunnittelutapaaminen tammikuun lopussa. Kokousten välillä pidetään yhteyttä sähköisesti muun muassa sosiaalisen median kautta.

Hae sinäkin mukaan!
Hakulomakkeen löydät täältä: https://www.4h.fi/tekemista/omat-teot/vaikuta-4hssa/ Mikäli et ole vielä jäsen, voit liittyä porukkaan täällä: https://www.4h.fi/liity

Alla olevassa laatikossa voit kommentoida aihetta. Ylläpito hyväksyy ja julkaisee kommentit.