Video- ja kuvakilpailu amiksille - Tule mukaan!

11.10.2017

Kutsumme tänä vuonna kaikki amikset mukaan Euroopan ammattitaitoviikolle (European Vocational Skills Week) 20.-24.11.2017!

Osallistu viikkoon postaamalla Instagramiin kuva tai video, jossa kerrot ammattiosaamisestasi! Lisää kuvatekstiin hashtagit #EUVocationalSkills ja #amisosaaja.

Kilpailuaika on 1.-31.10.2017. Palkitsemme neljä hauskinta/ammattitaitoisinta/kansainvälisintä/kivointa/sympaattisinta/omaperäisintä/vekkuleinta/asiallisinta kuvaa tai videota 150 euron arvoisella Superlahjakortilla! Voittajiin otetaan yhteyttä henkilökohtaisesti. Lähetä meille yhteystietosi + Instagram-nimimerkkisi osoitteeseen erasmus.ammatillinen (at) oph.fi mahdollista palkintoa varten.

Euroopan ammattitaitoviikkoa vietetään Euroopan komission aloitteesta, ja sen tavoitteena on nostaa esiin ammatillista osaamista ja sen merkitystä muuttuvassa maailmassa.

Huomaathan, että kilpailuun osallistuaksesi Instagram-tilisi tulee olla avoin. Voit halutessasi osallistua myös lähettämällä kuvan tai linkin videoon sähköpostilla osoitteeseen erasmus.ammatillinen (at) oph.fi

 

Alla olevassa laatikossa voit kommentoida aihetta. Ylläpito hyväksyy ja julkaisee kommentit.