Verkkolehden sisällöntuottajaksi?

15.10.2018

"Oulun nuorten huudon toinen päätoimittajista toivottaa Sinut lämpimästi tervetulleeksi mukaan uuteen verkkolehteen. Olemme uusi kanava Oulun mediakentässä ja toimimme nuorilta nuorille -periaatteella. Siksi haluammekin Sinut, 13–29-vuotias nuori, mukaan toimitukseemme, tuottamaan sisältöä tai vain seuraajaksemme.

Sinulle seuraajamme toivomme tuottavamme ajankohtaista sisältöä Oulun kaupungin kiinnostavista tapahtumista ja ilmiöistä sekä kosketuspinnan nuoriin ja heidän ajatuksiinsa.

Sinä, joka haluaisit jakaa jotain itse tekemääsi, mutta sitoutuminen jatkuvaan tuottamiseen jännittää, olet tervetullut mukaan juuri niin usein kuin haluat. Meille on mahdollisuus lähettää julkaistavaksi materiaalia, minkä julkaisemme tekijätietojen kanssa verkkosivullamme.

Toimitukseemme olet Sinä, lehden tekemisestä kiinnostunut huipputyyppi, tervetullut. Mitään aikaisempia taitoja tai kokemusta ei vaadita vaan hieman seikkailumieltä ja halua oppia uusia asioita. Kiinnostus kirjoittamiseen, valokuvaamiseen, videointiin, kuvataiteisiin tai asioiden tutkimiseen on toki hyödyksi. Otathan meihin yhteyttä mahdollisimman pian, niin päästään tekemään juttuja yhdessä!" 

Lue lisää Oulun nuorten huuto -sivulta

Alla olevassa laatikossa voit kommentoida aihetta. Ylläpito hyväksyy ja julkaisee kommentit.