Vapaaehtoiseksi kansainväliseen konferenssiin?

05.03.2014

Kiinnostaako kansainvälisyys? Haluaisitko kartuttaa kokemustasi toimimalla vapaaehtoisena maailmanluokan tapahtumassa Helsingissä? Tartu nyt tilaisuuteen tavata kiinnostavia ihmisiä eri puolilta maailmaa ja edistää naisten liikuntaa ja urheilua!

Kuudes naisten liikunnan ja urheilun maailmankonferenssi järjestetään 12.–15.6.2014 Finlandia-talolla teemalla ”Lead the Change – Be the Change”. Lisätietoja konferenssista osoitteessa www.iwg-gti.org.

Etsimme vapaaehtoisia tapahtuman ajalle erilaisiin tehtäviin, mm. avustajiksi puhujille, kutsuvieraille, konferenssisaliin, rekisteröintiin, neuvontapisteisiin ja sosiaaliseen ohjelmaan. Samoin tarvitsemme posternäyttelyn kokoajia ja jäseniä monimediaiseen viestintätiimiin.

  • Vapaaehtoisilta edellytetään sujuvaa englannin kielen taitoa
  • Eduksi katsotaan myös muu kielitaito (esim. ranska, espanja, venäjä, jne.)
  • ATK-taidot ovat toivottavia
  • Lisäksi arvostamme kiinnostusta konferenssin teemoihin sekä aikaisempaa kokemusta tapahtumissa ja urheilu-, opiskelija- tms. kansalaisjärjestöissä

 Vapaaehtoiset saavat lounaat ja kahvit konferenssin aikana. He voivat myös osallistua iltaohjelmiin, saavat t-paidan työasuksi ja todistuksen vapaaehtoisena toimimisesta. Valitettavasti järjestäjät eivät voi tarjota majoitusta tai kustantaa matkoja.

Toivomme, että vapaaehtoiset pääsisivät osallistumaan ohjeistukseen 9.6.2014 Finlandia-talolla. Lisäksi koulutusta on luvassa toukokuussa (aika ilmoitetaan myöhemmin).

Toivomme saavamme hakemuksia eri-ikäisiltä ihmisiltä. Hakuaika päättyy 15.4.2014. Täytä hakemuksesi täällä: http://bit.ly/1eVO9XE.

Alla olevassa laatikossa voit kommentoida aihetta. Ylläpito hyväksyy ja julkaisee kommentit.