Väestöliiton seksuaalineuvojat vastaavat kysymyksiisi Kysyttävää-palstalla

16.04.2020

Kysyttävää-palstalla voit kysyä mitä tahansa sinua askarruttavaa asiaa. Tarjoamme sinulle tietoa ja neuvontaa kaikissa elämän haasteissa ja tilanteissa. Mieltä painavien asioiden kanssa ei tarvitse eikä kannata jäädä yksin. Kysy rohkeasti just sitä, mikä sinua mietityttää.  

Askarruttaako seksiin liittyvät asiat tai oma seksuaalisuus? Onko seurustelusuhteessasi haasteita? Väestöliiton seksuaalineuvojat vastaavat seksiin, seksuaalisuuteenseurusteluun ja muihin intiimeihin suhteisiin liittyviin kysymyksiin luottamuksellisesti, vahvalla ammattitaidolla.

Mikä se Väestöliitto sitten oikein on?  

Väestöliitto on sosiaali- ja terveysalan järjestö, joka toimii koko Suomessa. Se edistää perheiden, nuorten ja koko väestön hyvinvointia ja ihmisoikeuksia. Väestöliitto edistää nuorten seksuaaliterveyttä lisäämällä nuorten tietoja, taitoja ja motivaatiota huolehtia itsestään. Väestöliitto lisää nuorten parisuhteiden hyvinvointia edistämällä ihmisten suhdetietoja ja –taitoja. Tutustu Väestöliittoon paremmin heidän verkkosivuillaan. 

Väestöliitto tarjoaa nuorille monenlaisia maksuttomia palveluja Hyvä kysymys –palvelussa. Palveluihin pääset tutustumaan osoitteessa www.hyvakysymys.fi. 

Alla olevassa laatikossa voit kommentoida aihetta. Ylläpito hyväksyy ja julkaisee kommentit.