Uusi visuaalinen ilme partiolle – osallistu kilpailuun!

22.05.2015

Kilpailuun osallistujien tehtävänä on suunnitella partiolle uusi visuaalinen identiteetti, joka vastaa siihen, miltä partiolaiset toivovat partion näyttävän.

Identiteettiin on sisällytettävä väripaletti, fonttikartta ja mahdolliset muut graafiset elementit, joita painotuotteissa tai esimerkiksi verkkomateriaalissa toivotaan käytettävän.

Identiteetin pohjana toimii partion nykyinen liikemerkki ja logo sekä logon viralliset värit. Ne ovat valkoinen, musta ja “partionsininen” (C100 M51 Y0 K30). Partionsininen tulee mahduttaa myös väripalettiin, joka saa sisältää korkeintaan kuusi ja vähintään kaksi pääväriä.

Identiteettiehdotukseen on liitettävä lisäksi esimerkkejä sen käytöstä.

Kilpailuaika ja tehtävien toimitus

Kilpailuaika on 18.5.-2.8.2015. Kilpailutehtävä tulee toimittaa PDF-muodossa kilpailuajan päättymiseen mennessä sähköpostitse osoitteeseen ilmeuudistus(at)partio.fi. Liitäthän sähköpostiin sekä omat tietosi että tehtävän latauslinkin. Ethän liitä kilpailutehtävää suoraan sähköpostin liitteeksi.

Tuomaristo käy tehtävät läpi nimettöminä. Kilpailun voittaja julkistetaan 31.8. Kilpailun voittaja palkitaan 3000 euron rahapalkinnolla. Palkinto on veronalaista tuloa.

Visuaalisen identiteetin sekä sen elementtien tulee olla kilpailun osallistujan itsensä suunnittelema ja valmistama. Osallistujan tulee omistaa teoksen materiaaliin kaikki oikeudet. Ilmekisan järjestäjänä toimiva Suomen Partiolaiset - Finlands Scouter ry lunastaa voittaneen ilmeen omistus- ja käyttöoikeuden itselleen 3000 euron palkkiota vastaan. Suomen Partiolaiset – Finlands Scouter ry pidättää oikeuden olla käyttämättä yhtään kilpailuun osallistuvista töistä sekä mahdollisuuden muokata voittajatyötä yhteistyössä tekijän kanssa.

Lue kilpailun tarkempi ohjeistus täältä:

http://www.partio.fi/ilmeuudistus-suunnittelukilpailu

Alla olevassa laatikossa voit kommentoida aihetta. Ylläpito hyväksyy ja julkaisee kommentit.