Uusi chat nuorille!

06.04.2020

Nuortenelämä.fi-palvelussa avautuu tänään 6.4.2020 uusi chat nuorille. Chat on nimeltään Työelämä ja koulutus -chat. Chat on avoinna aina samaan aikaan Nuortenelämä.fi-chatin kanssa, eli maanantaisin ja tiistaisin kello 14.00-16.00.

Pääset chattiin osoitteessa www.nuortenelama.fi, sivun oikeassa alalaidassa olevasta chat-palkista. Klikattuasi palkkia, pääset valitsemaan, kummassa chatissa haluat jutella: Nuortenelämä.fi-chatissa vai Työelämä ja koulutus -chatissa.

 

 

 

 

Työelämä ja koulutus -chat

Lämpimästi tervetuloa juttelemaan! :) 

2 Kommenttia
Alla olevassa laatikossa voit kommentoida aihetta. Ylläpito hyväksyy ja julkaisee kommentit.
Ti, 08/11/2020 - 12:20
Hei,
Vieläkö tämä chatti on tulossa käyttöön ja ketkä tätä työtä tekee? Olen ohjausalan ihminen ja työskennellyt mm. Rovaniemen Ohjaamolla työllisyys- ja koulutusasoihin liittyvässä ohjaustyössä ja olen hyvin kiinnostunut chatti-palveluiden ohjaustyöstä ja sen kehittämisestä. Mikäli teillä on työntekijätarpeita tähän chattiin tai johonkiin muuhun ohjauspalveluiden toteuttamiseen tai kehittämiseen liittyen, keskustelisin asiasta mielelläni lisää. Hyvää kesän jatkoa. Terveisin, Joni
Ti, 08/11/2020 - 13:19
Hei! Kiitos yhteydenotostasi. Tämä Työelämä ja koulutus -chat ei ole tällä hetkellä käytössä.

Palvelussa on toiminnassa kuitenkin Nuortenelämä.fi-chat, joka tarjoaa nuorille tietoa, neuvontaa ja ohjausta. Chateissa meillä on nuoriso- ja sosiaalialan ammattilaisia ohjaajina. Emme ole valitettavasti tällä hetkellä palkkaamassa uusia työntekijöitä. Jos sinua kiinnostaa ohjaus- ja neuvontatyö chatissa vapaaehtoisena (tai vaikkapa osana opintoja), ole yhteydessä palvelun ylläpitoon sähköpostitse: nutikoordinaatio(at)ouka.fi.

Hyvää kesän jatkoa sinullekin!
Terveisin, Riina