Työnhakusovellus Tiitus

29.03.2019

Työnteko kannattaa, sillä:

  • työkokemus vie eteenpäin ja antaa suuntaa elämälle.
  • pääset kiinni rutiiniin ja aamulla on hyvä syy herätä.
  • työpaikka erinomainen mahdollisuus tavata uusia ihmisiä ja verkostoitua. Nuorena luoduista verkostoista on hyötyä tulevaisuudessa, ja tutun kautta voit saada tulevaisuudessa työpaikan.
  • opit paljon uusia juttuja niin käytännön tekemisestä kuin muista ihmisistä ja itsestäsi.

Tiituksen kautta löydät laajasti niin eri kesätyöpaikat, opiskeluun oheen soveltuvat kuin valmistumisen jälkeiset työpaikat! Sovelluksen äly etsii juuri sinulle parhaiten sopivat työpaikat työnhakijaprofiilisi perusteella ja antaa match-prosentin - sinun ei tarvitse muuta kuin swaipata vasemmalle tai oikealle! 
Tiituksen profiili on helppo tehdä ja se kulkee mukanasi sovelluksessa, jonka kautta sitä on helppo päivittää tarvittaessa. Tiituksen profiilin avulla on mahdollisuus tuoda omaa persoonaa rohkeasti esille muun muassa videon ja kuvien avulla. Pidä työnhakijaprofiilisi ajan tasalla niin olet aina valmiina työnhakuun, kun sopiva paikka avautuu. Tiituksen profiilin avulla työnantajat voivat myös hakea suoraan sopivia osaajia ja löytää sinut opiskelijoiden joukosta. Erotu siis profiilillasi ja tee siitä persoonallinen! :)

Voit käyttää Tiitusta yleisen toimialueen kautta tai jos oppilaitoksessasi on käytössä Tiitus, voit käyttää Tiitusta oppilaitoksen oman toimialueen kautta. Silloin voit selailla juuri oppilaitoksellesi suunnattuja työpaikkoja.
Lataa maksuton sovellus ja aloita työnhaku!

2 Kommenttia
Alla olevassa laatikossa voit kommentoida aihetta. Ylläpito hyväksyy ja julkaisee kommentit.
Su, 11/24/2019 - 23:39
Hei olen Anni 16 vuotias espoosta. En ole koulussa Tammikuuhun asti ja haen töitä ainakin siihen asti. Olen Espoon Omniassa kosmetologi alalla ekalla vuodella. Olen aidosti kiinnostunut tekemään töitä! Olen ollut kesätöissä Hankasalmella Revontulessa hetken.
Ma, 11/25/2019 - 11:51
Hei Anni! Mahtavaa, että olet aidosti kiinnostunut tekemään töitä. Siitä onkin paljon etua työnhaussa! Lataa ihmeessä itsellesi yllä esitelty Tiitus-sovellus App Storesta tai Google Playsta, luo itsellesi profiili ja aloita työnhaku. Lisää vinkkejä työnhakuun saat Elävää elämää -tietoalueelta: www.nuortenelama.fi/toita-15-vuotiaalle. (Vinkit sopivat myös 16-vuotiaalle.)

Lisää neuvoja voit halutessasi kysyä Kysyttävää-palstalla: www.nuortenelama.fi/kysyttavaa. Espoon Ohjaamotalossa saat paikan päällä henkilökohtaista neuvontaa työnhakuun maksutta: www.espoo.fi/ohjaamotalo.

Tsemppiä työnhakuun ja kivaa talven jatkoa!
Terkuin, Riina