TYÖHARJOITTELUUN EUROOPPAAN: AMMATILLISESTA KOULUTUKSESTA VASTAVALMISTUNEIDEN READY FOR LIFE -OHJELMAN HAKU KÄYNNISSÄ ITALIAAN JA RANSKAAN

25.10.2016

Erasmus+-tuetun Ready for Life -ohjelman kautta toisen asteen ammatillisesta koulutuksesta vastavalmistuneet 18-35-vuotiaat voivat lähteä Eurooppaan työharjoitteluun 4-12 viikoksi. 24.10.-7.11.2016 on käynnissä jatkohaku tammikuussa alkaville harjoittelujaksoille Italiassa ja Ranskassa.

Osallistujille myönnettävä tuki kattaa mm. maakohtaisen matka-apurahan, majoituksen, valmennuksen, online-kielivalmennuksen ja tukipalvelut. Apuraha kattaa Italiassa ja Ranskassa kielikurssin jakson aluksi. Seuraavat harjoittelujaksot alkavat tammikuussa 2017 ja haku Italiaan ja Ranskaan on käynnissä 7.11.2016 saakka. Harjoittelupaikat etsitään hakijoiden omien toiveiden ja koulutustaustan mukaan. Ranskassa tarjolla on ainoastaan hotelli- ja ravintola-alan paikkoja, jotka sopivat hyvin niin matkailu- kuin ravintola-alalta valmistuneille. Osallistujien tulee olla valmistuneita ammatillisesta tutkintoon johtaneesta koulutuksesta vuoden sisällä ennen harjoittelujakson alkua. Mukaan voivat hakea myös loppuvuodesta 2016 valmistuvat. Hakija voi olla valmistunut perus-, ammatti- tai erikoisammattitutkinnolla. Opiskelu on voinut tapahtua joko oppilaitoksessa, näyttötutkintona tai oppisopimuksella. 

Hae mukaan tai vinkkaa hankkeesta eteenpäin!
Lisätiedot: http://www.nuorisovaihto.fi/R4L, sähköpostitse elli.keranen(at)alli.fi tai vaihto(at)alli.fi ja puhelimitse 044 416 5209. Esite- ja julistetilauksia ohjelmasta voi jättää sähköpostitse.

Alla olevassa laatikossa voit kommentoida aihetta. Ylläpito hyväksyy ja julkaisee kommentit.