Tule arvioimaan palvelumme sisältöä!

16.09.2015

Oletko 15–25-vuotias nuori Oulusta tai Oulun lähialueelta? Onko sinulla halu vaikuttaa? Haluatko olla osa muutosta? Nuortenelämä.fi-verkkopalvelu haluaa tarjota nuorille vain parasta, oikeaa ja luotettavaa tietoa. Nyt sinulla on mahdollisuus kehittää ja parantaa nuorille suunnattua verkkopalvelua!

Nuortenelämä.fi on verkkopalvelu Suomessa asuville nuorille. Se tarjoaa 13–25-vuotiaille ohjausta ja neuvontaa elämän eri tilanteissa. Palvelu on avattu vuonna 2013 ja sitä on ollut ideoimassa nuoret eri puolilta Suomea.

Nyt on aika arvioida palvelun sisältöä. Siihen tarvitsemme nuoria ja nuorten ääntä! Nuortenelämä.fi-verkkopalvelun tuottaa Nuorten tieto- ja neuvontatyön kehittämiskeskus Koordinaatti yhdessä yhteistyökumppaneiden kanssa.

Siis etsimme 15–25-vuotiaita nuoria Oulusta tai Oulun lähialueelta arvioimaan Nuortenelämä.fi-verkkopalvelun sisältöä. Arviointi tapahtuu sivustoon tutustumisen ja teemahaastattelun kautta.

Arvioinnit järjestetään tiistaina 13.10.2015 ja  torstaina 15.10.2015 kello 15-17 Oulussa. Teemahaastattelu dokumentoidaan. Aineiston pohjalta kootaan Nuortenelämä.fi-palveluun liittyvä kehittämissuunnitelma.  

Tule siis vaikuttamaan ja ilmoittaudu arviointiin: http://www.nuortenelama.fi/content/ilmoittautuminen-arviointitilaisuuteen-3465. Osallistujat palkitaan elokuvalipuilla. Ilmoittaudu viimeistään 28.9.2015.

Mahdolliset matkakulut korvataan. Ole asiasta yhteydessä ennakkoon.

Lisätietoja: Korkeakouluharjoittelija Jutta Virta jvirta@ulapland.fi

Alla olevassa laatikossa voit kommentoida aihetta. Ylläpito hyväksyy ja julkaisee kommentit.