Teemachat seksuaaliterveydestä Demi.fi:ssä 3.9. klo 17

01.09.2014

Vaikka virallinen Maailman seksuaaliterveyden päivä on torstaina 4.9., aloitetaan juhlinta jo etukäteen keskiviikkona, jolloin Verkkonuorisotalo Netari järjestää teemachatin nuorille. Pelastakaa Lapset ry ja Sexpo toteuttavat Netarin seksuaaliterveyschatin Demi.fi-sivustolla 3.9. klo 17–19.30. Netari-nuorisotyöntekijöiden lisäksi Netarin demilän keskustelussa on mukana asiantuntijavieras, seksuaaliterapeutti Pia Tuovinen Sexposta. Pialle voi heittää kiperiäkin kysymyksiä seksuaalisuuteen ja seksuaaliterveyteen liittyen. Onko sinulla mielessä jokin mahdollisesti vaikeakin asia tai kysymys, jota et muualla kehtaa kysyä? Tämä chat on tilaisuutesi siihen.

Keskusteluun ja seksuaaliterveyspäivän juhlintaan pääsee mukaan osoitteessa www.demi.fi/demilat/oma-planeetta/netari. Lisätietoa verkkonuorisotalon toiminnasta löydät osoitteesta www.netari.fi

Illan keskustelun teemana ovat ennakkoluulot ja aiheeseen johdatellaan kysymällä millaisia oletuksia seksuaalisuudesta tehdään ulkonäön ja käytöksen perusteella. Keskusteluun ovat tervetulleita kaikki demittäjät eli demi.fi:n käyttäjät.

Netari on valtakunnallinen nuorisotalo netissä. Netarissa voi viettää aikaa, tavata kavereita ja jutella nuorisotyöntekijöiden sekä muiden luotettavien aikuisten kanssa. Netarissa on useampi ovi: yksi vieHabboon, toinen Demiin ja kolmas IRC-Galleriaan. Nuoret voivat valita, missä verkkopalvelussa astuvat nuorisotalon toimintaan mukaan. Netariin ovat tervetulleita kaikki nuoret. Netarissa työskentelevät koulutetut nuorisotyön ammattilaiset. Netarissa on mukana nuorisotyöntekijöitä seitsemästä kaupungista: Espoosta, Keravalta, Kuopiosta, Lappeenrannasta, Oulusta, Porista ja Vantaalta. Lisäksi mukana on myös Pelastakaa Lapset ry:n työntekijöitä.

Sexpo-säätiö edistää seksuaalista hyvinvointia, seksuaalisen vapauden, tasa-arvon ja seksuaalioikeuksien toteutumista sekä rakentaa avointa ja myönteistä seksuaalikulttuuria. Toimintaan kuuluvat monimuotoiset palvelut kuten neuvonta, terapia, konsultointi ja kouluttaminen seksuaalisuuden ja ihmissuhteiden aihepiireissä.

Alla olevassa laatikossa voit kommentoida aihetta. Ylläpito hyväksyy ja julkaisee kommentit.