Tee taidetta, voita tonni

20.03.2015

Taide 2015 -kampanja haastaa jokaisen suomalaisen tekemään taidetta huhtikuun alkuun mennessä! Taideteoksen lähtökohdaksi tulee valita eduskuntavaaliehdokkaan vastaus, joka on julkaistu Taide 2015 -kampanjan sivulla http://taide2015.fi/ Taideteos voi edustaa mitä tahansa taiteenlajia ja ¬tyyliä ja teos tulee esitellä lyhyen videon muodossa.

Teoksen on oltava aiemmin julkaisematon ja video saa olla korkeintaan 2 minuuttia pitkä. Kilpailuun osallistuvan tekijän/tekijöiden tulee ladata video julkisesti ja maksuttomasti nähtäville nettiin 1.4.2015 mennessä. Videon tekijät vastaavat teoksen sisällöstä ja mahdollisista tekijänoikeuskorvauksista. Kampanja pidättää oikeuden hylätä epäasialliset videot.

Kilpailuun osallistutaan lataamalla video julkisesti nettiin. Videosta on käytävä ilmi vastaus, jonka pohjalta video on syntynyt, sekä videon työryhmän jäsenet ja toimiva yhteystieto. Tiedot voi myös toimittaa sähköpostilla: taide2015(at)nuorenvoimanliitto.fi. Videon linkki tulee jakaa kampanjan facebook¬sivulla ja/tai twitterissä tunnuksella #taide2015.

Paras video voittaa 1000 euroa. Kampanjan ohjausryhmästä koostuva asiantuntijaraati palkitsee voittajan huhtikuussa 2015.

Alla olevassa laatikossa voit kommentoida aihetta. Ylläpito hyväksyy ja julkaisee kommentit.