Syksyn ICYE-vapaaehtoisjaksoihin muutamia paikkoja jäljellä

06.03.2015

Nuori aikuinen, miltä kuulostaisi tutustua vapaaehtoistyöntekijänä paikalliseen elämään Meksikossa? Tai viettää vuosi vapaaehtoistyössä Ugandassa? Ehkä olisit kiinnostunut työskentelemään vapaaehtoisena Brasiliassa? Vielä ehdit hakea ensi syksynä alkavaan ICYE-vapaaehtoisjaksoon! Jäljellä olevat paikat täytetään hakujärjestyksessä, joten hae pian!

Paikkoja (6 tai 12 kk) on seuraaviin maihin:  Bolivia, Brasilia (vain 6 kk), Costa Rica (6 kk), Ghana, Indonesia (vain 6 kk), Intia, Meksiko, Peru, Taiwan, Uganda ja Uusi-Seelanti. ICYE-vapaaehtoistyö ulkomailla tarjoaa mainion tilaisuuden tutustua elämään kohdemaassa, olla avuksi ja oppia uutta. Vapaaehtoiset työskentelevät etenkin lasten ja nuorten parissa kasvatus- ja sosiaalialan työpaikoissa, kuten päiväkodeissa, kouluissa ja katulasten tukikeskuksissa. Tehtäviä on tarjolla myös mm. ihmisoikeusjärjestöissä ja ympäristöalalla.

Ohjelma on suunnattu 18-30-vuotiaille, joskin yläikäraja on joustava monissa kohdemaissa. Jaksot alkavat kohdemaasta riippuen elo- tai syyskuussa, ja vapaaehtoistyöjaksoihin valmentaudutaan lähtövalmennusleirillä toukokuussa. Kiinnostuitko? Lue lisää nuorisovaihtojärjestö Maailmanvaihdon kotisivuilta ja hae!

Ohjelmatiedot, hinnat ja hakuohjeet: maailmanvaihto.fi/ajankohtaista/ICYE

Alla olevassa laatikossa voit kommentoida aihetta. Ylläpito hyväksyy ja julkaisee kommentit.