Sexpon maksuton nettineuvonta palvelee jälleen

09.01.2017

SEXPO tiedote 09.01.2017

Sexpon suosittu nettineuvontapalvelu on avautunut joulutauon jälkeen. Neuvonta vastaa seksuaalisuuteen ja ihmissuhteisiin liittyviin kysymyksiin arkipäivisin. Palvelu on maksuton ja kysymyksiä voi lähettää nimettömänä suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi. 

STEA (ent. RAY) on ehdottanut korotusta Sexpon vuoden 2017 yleisavustukseen, mikä toteutuessaan mahdollistaa seksuaalineuvojan palkkaamisen Sexpon neuvonta-asemalle.

Erityisesti nuoret ovat löytäneet Sexpon neuvontapalvelut ja viime vuosien kasvu yhteydenottojen määrässä on ollut huomattava. Nuoret tavoittavat neuvontapalvelut pääsääntöisesti nettineuvonnan kautta ja lisäksi heille on avattu omia puhelinneuvonta-aikoja. 

Lisätiedot:
Tommi Paalanen, toiminnanjohtaja
050 469 2937, tommi.paalanen@sexpo.fi

Sexpo on vuonna 1969 perustettu seksuaalisuuden ja ihmissuhteiden asiantuntijajärjestö. Koulutamme seksuaalineuvojia, -terapeutteja ja -kasvattajia sekä ylläpidämme seksuaalineuvontaa, johon tulee tuhansia yhteydenottoja vuosittain. Pyrimme siihen, että jokainen voisi toteuttaa seksuaalisuuttaan tyydyttävästi ja tasapainoisesti. Edistämme seksuaalisen vapauden, tasa-arvon ja seksuaalioikeuksien toteutumista sekä rakennamme avointa ja myönteistä seksuaalikulttuuria. Kannatamme moniarvoista yhteiskuntaa, jossa seksuaalisuuden, sukupuolen ja ihmissuhteiden moninaisuus saa kukoistaa.

Alla olevassa laatikossa voit kommentoida aihetta. Ylläpito hyväksyy ja julkaisee kommentit.