Savonlinnan Nuorten kaupunki -verkkosivusto

13.08.2014
Savonlinnan kaupunki kertoo nuorille tarkoitetuista palveluistaan nyt monipuolisesti verkossa. Nuorten kaupunki -sivuston kautta löytyvät kaikki kunnan tarjoamat palvelut nuoren elämäntilanteen mukaan. Myös tarpeelliset yhteystiedot löytyvät sivustolta kätevästi.
Sivustoa voi selata sekä sivupalkista että hauskalla tavalla toteutetusta kartasta. Sopivat palvelut löytyvät kartalta klikkaamalla elämäntilannetta kuvaavia osoitteita, kuten ”Vastavalmistuneen risteys”, ”Riippuvuuksien reitti, ”Mielenmutka” ja ”Velkakierreportaat”. Tietoa eteenpäin auttavista palveluista saavat juuri omiin tarpeisiinsa niin vastavalmistuneet, maahanmuuttajat, vammaiset, ja mm. varusmiespalvelunsa juuri päättäneet jne.
Nuoren Kaupunki –sivusto on ideoitu ja toteutettu nuorten asiain yhteistyöryhmä Nepparin, Osuuskunta Innostimen nuorten ja Saimaan ammattikorkeakoulun tietotekniikkaopiskelijan yhteistyönä. Kehittäjät ottavat mielellään vastaan ehdotuksia sivuston parantamiseksi.
Sivut auttavat paitsi nuoria, myös asiantuntijoita löytämään oikean palvelun. Savonlinnan seudun asiantuntija, käy hakemassa vinkkejä omaan työhösi! Nuori, nyt saat apua yhdestä paikasta, tsekkaa, mikä palvelu auttaisi sinua parhaiten.
 
Alla olevassa laatikossa voit kommentoida aihetta. Ylläpito hyväksyy ja julkaisee kommentit.