Sateenkaarinuoret päihde- ja mielenterveyspalveluissa

23.05.2016

Tarvitsemme sinun apuasi. Haluatko jakaa ajatuksiasi ja edistää sateenkaarinuorten asiaa?

Sateenkaarinuoret päihde- ja mielenterveyspalveluissa -hanke järjestää tutkivat työpajat 15–29-vuotiaille. Hankkeessa kartoitetaan ja kehitetään päihde- ja mielenterveystyön ammattilaisten valmiuksia kohdata seksuaali- ja sukupuolivähemmistöihin kuuluvia nuoria.

Hanke on jatkoa Setan ja Nuorisotutkimusseuran toteuttamalle Hyvinvoiva sateenkaarinuori -tutkimushankkeelle. Nyt toteutettavassa hankkeessa katse suunnataan palvelujen tarjoajien ja ammattilaisten osaamiseen, ja pyritään parantamaan sateenkaarinuorten asemaa palveluiden käyttäjinä.

Työpajatyöskentelyssä ammattilaiset ja sateenkaarinuoret arvioivat yhdessä palvelujen toimintaa, tunnistavat ongelmakohtia ja kehittävät palveluita siten, että ne vastaisivat paremmin sateenkaarinuorten tarpeisiin. Tilaisuutta alustavat Nuorisotutkimusverkon tutkijat Inka Sirén ja Noora Hästbacka. Tilaisuudessa on kahvitarjoilu.

Sateenkaarinuoret päihde- ja mielenterveyspalveluissa on Nuorisotutkimusverkoston, Seta ry:n ja Ehkäisevä päihdetyö EHYT ry:n kanssa toteutettava tutkimushanke.

Työpajojen ajankohdat ja paikat:
Keskiviikko 25.5.2016 klo 16.30–, Pirkanmaan SETA ry (Kuninkaankatu 15 A T1, Tampere)
Keskiviikko 1.6.2016 klo 16–20, EHYT ry:n keskustoimisto (Elimäenkatu 25-27, Helsinki)

Ilmoittaudu noora.hastbacka@nuorisotutkimus.fi mahdollisimman pian. Kerro ilmoittautumisen yhteydessä nimesi ja yhteystietosi (puhelinnumero ja sähköposti) sekä mihin työpajaan haluat osallistua. Saat vahvistusviestin osallistumisesta työpajaan ilmoittautumisajan päättymisen jälkeen.

Alla olevassa laatikossa voit kommentoida aihetta. Ylläpito hyväksyy ja julkaisee kommentit.