Rovaniemen nuorisopalvelut uudisti verkkosivujaan

18.03.2016

Tiedote 18.3.2016 10:00


Nuorille suunnattu verkkotiedotuksen ja sosiaalinen sisältömarkkinoinnin sivusto on uudistettu. Edellisestä päivityksestä on vierähtänyt kuusi vuotta. Nuorisopalveluiden sivut ovat nyt selkeämmin yhteydessä kaupungin verkkosivuihin niin sijainnilta kuin visuaaliselta linjaltaan. Myös logo on saanut raikkaan uuden ilmeen.

Käyttäjäryhmän kannalta yksi merkittävimmistä muutoksista on sivujen mobiiliresponsiivisuus. Myös sisältörakennetta on tiivistetty ja selkeytetty, jotta tiedonhankinta olisi nuorille mahdollisimman helppoa. Tietosisällöissä on huomioitu vahvasti paikallisuus, unohtamatta kuitenkaan myös valtakunnallista nuoria koskettavaa infoa.

Uusina osa-alueina sivuilta löytyy nyt myös päivystävä chat, puhelin ja netti- sekä Nuorten Ohjaamon palvelut, joilla tuodaan selkeästi esille mistä ja keneen voi olla yhteydessä kun nuori tarvitsee ohjausta ja apua elämän eri tilanteissa.

Sivuilla on myös nuorten tiedonhankintaa helpottavia videonosteita, joista voi selvittää esimerkiksi kuinka opintotukea haetaan verkossa.

Mediapankista löytyvät julkaisut, viestinnän materiaalit, logot, kuvat sekä nuorisotyön menetelmäpaketteja.

Yksi sivun suurista uudistuksista on Flockler palvelualustan käyttöönotto. Flockler mahdollistaa sosiaalisen median ja erilaisten verkkopohjaisten sovellusten yhdistämisen. Palvelu kerää verkossa tuotetut sisällöt yhteen kanavaan. Nutin verkkosivuilla Flockler näkymä on nähtävissä etusivulla sekä nuorisotilojen etusivuilla. Flocklerissa on nostettu esille alueellisilla nuorisotiloilla tapahtuvaa toimintaa, tapahtumia, kampanjoita, elävää tilannekuvaa ja videoita.

Tutustu Rovaniemen nuorisopalveluiden uusiin verkkosivuihin ja kerro kokemuksistasi!

Rovaniemen Nuorisopalvelut: www.rovaniemi.fi/nuti

Anna palautetta: http://www.rovaniemi.fi/fi/Palvelut/Nuti/Nuorisopalvelut/Ota-yhteytta/Uusien-sivujen-palaute

Alla olevassa laatikossa voit kommentoida aihetta. Ylläpito hyväksyy ja julkaisee kommentit.