Ready...Study...Go! Mikkeliläiset oppilaitokset valmiina Jurassic Rockiin

05.08.2014

Vuosi sitten Jurassic Rockin päälavan screeneillä pyörivät Ready Study Go-videot, jotka esittelivät Mikkeliä ja sen oppilaitoksia. Tänä vuonna Ready Study Go-kampanja palaa Jurassic Rockiin viime vuotista laajemmalla koulutustarjonnalla. Mukana ovat Mikkelin ammattikorkeakoulu, Etelä-Savon ammattiopisto Esedu, Mikkelin yliopistokeskus ja Suomen Nuoriso-opisto Paukkula.

Jurassic Rockin festivaalialueelle, heti pääportin viereen, nousee Ready Study Go-kampanjan sirkusteltta, jossa oppilaitosten omat opiskelijat esittelevät koulutustarjontaa. Luvassa on reipasta otetta ja tekemistä sekä iloista mieltä. Teltassa voi mm. esitellä sisäistä rokkitähteään laulamalla Singstaria, osallistua erilaisiin kilpailuihin tai ihan vain viettää aikaansa rokkailun lomassa hengaillen hyvien tyyppien kanssa. Jaossa on niin oppilaitosten kuin Ready Study Go-kampanjan materiaalia ja koko festivaaliviikonlopun ajan on myös käynnissä arvonta, jossa on mahdollisuus voittaa 200 € arvoinen lahjakortti Stadiumiin.

Markkinointikampanjan tavoitteena on houkutella Etelä-Savoon ja erityisesti Mikkeliin uusia opiskelijoita, jotka eivät ehkä muutoin eteläsavolaisia oppilaitoksia edes harkitsisi. Tietoa jaetaan muodossa, joka puhuttelee niin maakunnan omia kuin muualta tulevia nuoria.

Alla olevassa laatikossa voit kommentoida aihetta. Ylläpito hyväksyy ja julkaisee kommentit.