POP UP ILO - Koko kansan olohuone Oulussa 28.9 saakka

02.09.2014

Nuoret ovat ilo eivät ongelma. Näin Minna Kivioja ja Pasi Nikkinen ajattelivat, kun lukivat lehtijutun pääsiäisenä 2013, jossa kerrottiin kuinka nuoret oli häädetty Helsingin Kauppakeskus Kampista. Jotain oli tehtävä, mutta kuka tekisi? Miksi me emme tekisi asialle jotain - näin syntyi POP UP ILO ja ”Miksi en Minä” -asenne.

Suomessa on ollut tähän mennessä neljä POP UP ILOa, Helsingissä ja Tampereella. Niissä on kohdattu yli 15 000 nuorta ja aikuista. Tarve konkreettisiin asioihin jakohtaamiseen on suuri. POP UP ILO toimii siellä missä ihmiset muutenkin hengaavat, –kauppakeskuksessa. Paikka tarjoaa kohtaamista, tekemistä ja ilmaisen paikan olemiseen. POP UP ILOssa viestitään ILOA ja MIKSI EN MINÄ –asennetta.

POP UP ILO avoinna Galleriassa Oulussa 25.8. - 28.9.2014

Oulun POP UP ILO toteutetaan yhteistyössä Oulun kaupungin, Arinan, Maskun, Skanskan ja Coats Optin kanssa. POP UP ILO sijoittuu Gallerian katutasoon n.300m2 ikkunalliseen liiketilaan. POP UP ILO on auki kaikille tiistai - perjantai klo 12-20 ja lauantaina klo 12 - 18.

POP UP ILOn viestit ovat ILO ja MIKSI EN MINÄ -asenne
POP UP ILO tarjoaa seuraavanlaista ohjelmaa:
- POP UP ILOssa neulotaan maailman pisintä kaulahuivi. Kaulahuivi symboloi sisäistä ja ulkoista lämpöä ja samalla kannustaa ihmisiä konkreettiseen tekemiseen elämässään! POP UP ILOon voi tulla neulomaan koska vaan. Lisäksi järjestetään neulontailta keskiviikkoisin klo 16 - 20 Pohjois-Pohjanmaan marttojen avustuksella. Kaulahuivin pätkiä voi myös tuoda valmiina Galleriaan. Koko 37silmukkaa ja 50cm, 100cm, 150cm tai 200cm pituisina pätkinä.
- Taidenäyttelyjä, ensimmäisenä taidenäyttely ”Stillness in movement” Katariina Kynnös.
- Sisältöä voi tuottaa jokainen, joka haluaa. Pidä oma näyttely, runoilta tai neulontapiiri POP UP ILOssa ilmaiseksi!
- Torstaisin klo 18 on POP UP ILOn ILO-­ilta. Tule kuulemaan kannustavaa viestiä elämääsi!

POP UP ILON TULEVAISUUS: POP UP ILOn toiminnasta on tullut kyselyjä monesta kunnasta ja kaupungista joten tarve hankkeen konseptointiin on selkeä. POP UP ILO on lähdössä tartuttamaan ILOA maailmanlaajuisesti vuonna 2015.

Lisätietoja:
POP UP ILO - Limingantie 10C, 00560 Helsinki - www.popupILO.fiwww.facebook.com/OULUpopupILO
Pasi Nikkinen 040 504 2151 pasi@popupILO.fi - Minna Kivioja 040 563 1518 minna@popupILO.fi

Alla olevassa laatikossa voit kommentoida aihetta. Ylläpito hyväksyy ja julkaisee kommentit.