Piirrä itsellesi kesäduuni

06.02.2015

Energia-alan kesätyökampanjassa voit kesätöitä hakea piirroksella, sarjakuvalla tai vaikka valokuvalla. Ideana on, että tekemäsi kuvallinen tuotos kertoo energia-alan ammateista, joihin voit tutustua osoitteessa www.energiamaailma.fi/esimerkkeja-ammateista/.

Energia-alan kesäduunikampanja on suunnattu 14-17-vuotiaille nuorille. Osallistumalla Piirrä itsellesi kesäduuni –kampanjaan olet mukana valitsemasi yrityksen ”Tutustu työelämään ja tienaa” –kesäduunipaikkojen haussa. Kesäkuussa toteutettavan työjakson pituus 2 viikkoa ja tienesti 335 euroa.

Yritykset valitsevat parhaaksi katsomallaan tavalla (esim. haastattelu tai arvonta) nuoret kesätyöjaksoille ja ovat hakijoihin yhteydessä huhtikuuhun mennessä. Lisäksi parhaista piirroksista yms tehdään mahdollisesti animaatio, juliste tai vaikka sarjakuvakirja. Kampanjaan tulevaa materiaalia myös julkistetaan Energiateollisuuden nuorisosivustolla, Facebookissa ja Youtubessa. Kaikki osallistujat saavat pienen palkinnon.

Toimita tuotoksesi meille 22.3.2015 mennessä lomakkeella, tai sähköpostitse osoitteeseen kesaduuni(at)energia.fi tai Energiamaailma -Facebooksivun kautta yksityisviestinä.

Lisätietoja: http://energiamaailma.fi/piirra-itsellesi-kesaduuni/

Alla olevassa laatikossa voit kommentoida aihetta. Ylläpito hyväksyy ja julkaisee kommentit.